Meri, aurinko, loma

Kyllä se pitää nyt uskoo, että meri ja aurinko sitä lomafiilistä kehittää. Ensi vuonna lähen risteilyille taatusti useemmin, ja aikaisemmin. Pitää muistaa!

Kävin tänään kattomassa sen Hernesaaren kiessin. Laivaa ootellessa Kauppatorilla oli tod vakuuttavat pilvet. Olin varma, että en pääse kotiin muuten kuin ukkosen ja sateen kautta.

Pilvee pilvee pilvee
Pilvee pilvee pilvee

Vaan eipä! Jonnekin ne uhkailijat hävisivät ajastaan, ja koko laivamatka oli aurinkoista ja ihanaa. Ei voi valittaa tungostakaan: mennessä oli kannella kolme ihmistä ja sisällä tietääkseni kaksi; tullessa olin kannella yksin. (EDIT: täällä kirjoittaa samalla matkalla ollut heppu!)

Hernesaari oli pikkasen yllättävä. Siis tiesin että siellä on se Löyly, mutta siellähän oli paljon muutakin pientä parakkiraflaa/kioskia. Ruokaa ja kahvia siis saa. Bussi 14 vie ja tuo myös, jos ei vältts haluu laivailla. Näin nyt myös Eiran hiekkarannan, josta oon kuullut. Laiva pysähtyi myös siellä. Ja Uunisaaret näkyi puolelta ja toiselta.

Otin kymmeniä kuvia kännykällä, koska eihän siitä auringossa saanut mitään tolkkua, onnistuiko kuvat. Mun läppärin ja kännykän välinen bluutöötti on ihan kamala, se tukehtuu heti jos sille laittaa työstettäväksi enemmän kuin kolme kuvaa. Joten laitoin kuvat sitten itelleni työpostista kotipostiin kymmenen kerrallaan. Tietenkin ne hävisi kuin jamppa Saharaan, eihän nyt oo mahollista, että kymmenen kuvan verran bitti kulkis. ttu. Eli nyt on teille esittää tuo pilvikuva. Ei kuvia kauniista taloista matkan varrella, ei kuvia rantarafloista, eikä siitä millaisesta kapeikosta mentiin Unskan perspuolelta.

– – –

Asiaan liittyen, mediassa on ollut viime päivinä puhetta siitä, kannattaako se kakskymppisen paneminen mitään vai pitäiskö siirtyä suoraan viiskymppiseen. Ite oon pannut viiskymppistä jo ties kuinka monta vuotta, ja se suojasi palamiselta oikein hyvin tänäänkin, vaikken ollut hetkeäkään varjossa.

6 vastausta artikkeliin “Meri, aurinko, loma

    1. Tää on ihanaa. Ekat kolme viikkoo lomalin silleen, että nukuin valvoin miten huvittaa, luin ja kattelin elokuvia, ja olihan se lomaa. Mutta risteilyt irrottaa mantereesta ihan toisella lailla! Nyt viimeisellä lomaviikolla pitää kiskoa kaikki irti :-D
      Ällöttää kyl ajatellakin töitä, yh.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.