Herätys

Musta on vieläkin ajatuksena outo, että joku haju on niin paha, että siihen voi herätä umpiunesta. Eka tällainen kokemus oli, kun asuin Kaukaan tehtaan vieressä, ja yks yö sieltä pääsi ”vähän” pöllähtämään. Ai herrajjjjestas mikä elämys! Tuntui että nenä palaa. Oli pikkasen polemiikkia sen jälkeen paikallislehdessä. Ilmeisesti siihen oli herännyt puoli kaupunkia.

Nyt kesän mittaan olen herännyt kolmisen kertaa siihen, kun kissalla on mennyt maha löysälle. Ja ihan paperitehtaaseen vertaamatta, tai no jos nyt vähän vertaan – ei paljon häviä. Kun sitä löysää kakkaa ei tietenkään tehdä vessaan, vaan mielellään sängyn alle tai mihin se nyt sattuu putoamaan. Ja siihen hajuun todella herää.

Jotenkin paljon paremmin tajuan sen, että ääniin herää. Siksihän meillä on varmaan herätyskellotkin, eikä esim. herätystuoksuruukut.

Vaikka ei rankasti jasmiininhajuiset aamut sinänsä olis huono idea ollenkaan. Hmm! Saa varastaa, mutta krediitit mulle.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Herätys

  1. Voi olla, että sen hajun pitäisi olla aika tymäkkä ja ehkä vielä paha, että siihen heräisi? Toisaalta en tiedä onko se piipittävä ääni yhtään sen parempi, että ehkä sun kannattaa patentoida toi idea heti!

    Tykkää

    1. Patenteissa on se hankala (tietääkseni), että pitäis esittää miten homma toimii. Ideasta ei vielä saa edes lämmintä kättä.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.