Myötähäpeää

Tämä mälvääminen vahvistaa just sitä kliseistä kuvaa, jossa äijät naureskelee keskenään, kun akkoja ei voi laittaa tekemään mitään yhdessä, koska ne alkaa heti riidellä. Mälväämisellä en tarkoita asian julkistamista, vaan nimenomaan sitä perspäistä riitelyä, mikä tuhosi Hesyn maineen ja on nyt toistunut odotettavasti myös Facebookin kissaryhmässä. Että ihmiset, joilla on yhteinen mielenkiinnon ja suojelun kohde, ovat sitten kuitenkin epäreiluja rienaajia ja mussuttajia toisiaan kohtaan. Pitäiskö tää jotenkin käsittää? En käsitä.

Entisiä koulukiusaajia, nykyisiä työpaikkakiusaajia ja nettikiusaajia? No, se käy kyllä järkeen.

Mutta että kissapiireissä ja naiset, hyi kun hävettää :-((( Onneksi mä en tunne kuin muutaman kissaihmisen läheisemmin, tiedä mikä matopurkki se laajempi tuttavapiiri olisi…

Mainokset

11 vastausta artikkeliin “Myötähäpeää

 1. Tuo uutinen kyllä oli vähän isku uskolle ihmisyyteen. Olisi tietysti pitänyt tietää, että eihän voi olla sopuisaa ihmisjoukkoa, mutta siltikin sitä toivoi kissaihmisten edes vähän osaavan. Ei sitten. Luulo johtui varmaan siitä, että noissa kissablogeissa niin kovin harvoin on ketään umpimänttejä leukojenlouskuttajia. Miksei porukalle mene perille, että ellei ole mitään hyvää sanottavaa, on viisainta olla hiljaa? Varmasti on lapsena opetettu.

  Liked by 1 henkilö

 2. Mä tulin varmaan liian aikaisin nettiin, koska silloin tuntui olevan liikkeellä vain fiksuja ihmisiä, jotkut tietty vähemmän mukavia ja jotkut taas erittäin mukavia ihan näihin päiviin saakka. Mutta sellaista raakkumista kuin nyt, sitä alkoi tulla vasta lähempänä vuotta 2000. Pääsy tehtiin liian helpoksi, samoin alustat. Aikaisemmin joutui näkemään vaivaa että ylipäätään pääsi nettiin.

  Mutta naiset, naiset.. Huoh. Ei se perätöntä ole, että riitelyä ja egopullistelua syntyy tyhjästä naisporukoissa. Pelottaa olla itsekin nainen. Jos ihan hillitysti istuisin vaan täällä kotona ja vähän blogauttisin sillointällöin, ehkä se pitäis vaarat kaukana :-D

  Tykkää

  1. ”Jos ihan hillitysti istuisin vaan täällä kotona ja vähän blogauttisin sillointällöin, ehkä se pitäis vaarat kaukana”
   Joo :-D Sitä aina säännöllisin väliajoin ajattelee, että mitään en sano muualla kuin kissablogeissa (joissa on fiksua väkeä), mutta sitten ajautuu kumminkin johonkin seikkailuihin :-D

   Paitsi sen opin jo vuosia sitten, että hevostalli.netin keskustelupalstalle en mene ikinä. Hevosihmiset (naiset…) on ehkä kaikkeuden riitaisin ihmisjoukko, ja tuo palsta on ainakin yhtä kauhea tunkio kuin Suomi24 ja vauva.fi. Sieltä on syytä ihmisen pysyä poissa.

   Liked by 1 henkilö

   1. Vauva.fi sehän on ihan legendaarinen, eikä Suomi24 paljon jälkeen jää. Sieltähän Matti Vanhanenkin Ruususensa löysi – laatutavaraa takuusti tarjolla, jep. Just pääministerin kannattaa mennä sinne nuuhkimaan. Kysymys: miten VÄHÄN arvostelukykyä voi olla vastuullisessa asemassa olevalla miehellä?

    Tykkää

    1. Ai, olikin päässyt menemään ohi mistä Ruusunen löytynyt oli. Sitä saa mitä tilaa.

     Arvostelukyvyn puutteen lisäksi kiinnostaa se, eikö pääministerillä luulisi olevan muutakin tekemistä kuin talikoida tuon lajin foorumeilla?

     Tykkää

     1. Ja missä sen assarit oli?! Noin arvostelukyvytöntä ihmistä pitää vahtia oikeesti :-D mutta järkättiinhän Masalle sitten tää seurapiirikelpoinen emäntä, joku Sirkkako se oli. Senkin Masa jätti tekstarilla. Oikeesti, se mies on edelleen vastuullisissa hommissa… *pöyrist!*

      Tykkää

 3. En ole ollut tuossa ryhmässä, mutta uskoisin, että 17 000 jäsenen joukossa on ollut muutama kymmenen aktiivista riitelijää. Suuri osa varmaankin olisi halunnut pitää ryhmän fiksuna ja asiallisena, mutta muutama mäntti pilaa hyvän idean.

  Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.