Siivoustalkoot ne vaan jatkuu

Kaksi ja puoli tuntia kirjahyllyn pölyjen pyyhkimiseen. Kohta alkaa raivo nousta, kun en tajua, mistä kaikki tää pöly löytääkin tänne. Esim. jos haluaisin pitää yöpöytäni pinnan puhtaana, se pitäisi pyyhkiä joka päivä. En todellakaan ota pölyjen pyyhintää elämäntehtäväksi!

Kirjahyllystä ei nyt lähtenyt paljon mitään (paitsi kilo pölyä, villakoiria ja kissankarvoja), koska olen luopunut jo paljosta. Puolentusinaa juttua talon kierrätyspisteelle ja kolme kassillista paperia roskiin. Palautan myös työpaikalle kirjoja puolen hyllymetrin verran. Olen säilytellyt niitä täällä sen takia, että sitten jos Ne pöheltää esim viimeiset kappaleet joistain kirjoista menemään, niin mulla on kaivaa täältä vielä se oikeasti viimeinen kappale. Mutta en mä enää viiti. Pitäkööt itse huolen.

Eilen löysin työpöydän laatikostoa siivotessa sata vuotta sitten printtaamani The Complete Guide to Not Giving a Fuck. Teksti on edelleen kiva, mutta huomasin osaltani jo vanhentuneen. Because mostly I don’t give a fuck, nimittäin.

Lauantaina K ja A tulevat käymään ja kieppaavat mut työpaikalle. Vien nuo kirjat ja haen omia meikkejä, astioita ja muuta juttua pois. Pitkä sairasloma on alkanut jo toista viikkoa sitten.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Siivoustalkoot ne vaan jatkuu

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s