Pari asiakas”palvelu”kokemusta

Viime ja tämän vuoden aikana olen pari kertaa törmännyt ihan uskomattomiin asiakas”palvelu”kokemuksiin. Kummankin suorittajamestari on ollut miespuolinen kahdenkympin ja kolmenkympin väliltä. Mitäpä tykkäätte tällaisesta?

1) Mulle yritettiin puhelimitse myydä jotain jota en tarvinnut enkä halunnut, ja sanoin sen. Vastaus: ”ÄLKÄÄ KESKEYTTÄKÖ!”

2) Mulle myytiin verkkokaupassa tuote, jossa oli selvästi liian vähän parasta ennen -päiväystä. Suivaannuin ja annoin palautteen. Kohta mulle soitettiin: ”Öhö öhö, täähän on ihan kuin joku Mielensäpahoittaja!”

HÄ? Olen ollut ikäni asiakaspalvelussa töissä, ja tuollaisista repliikeistä olisi takavuosina saanut kenkää alle sekunnin! Mutta ehkä nykyään sitten näillä on varaa huutaa ja naureskella asiakkaille päin naama. Ekassa tapauksessa löin luurin kiinni, tokassa neuvoin, että ei ole fiksu hetki naureskella kun asiakas on vihainen. Luuri ei lämähtänyt siksi että halusin palauttaa tuotteen ja rahat takaisin (mikä onnistuikin). Mutta ihan varmasti ei synny kauppoja enää koskaan moisten kanssa. Hyi helvetti.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Pari asiakas”palvelu”kokemusta

    1. Mietin sitä lujaa, mutta annoin sitten olla, koska ite pääsin kuitenkin antamaan vähän ”neuvoa” ja sain palauttaa tavaran myymälään eikä tarvinnut alkaa solkata verkkokaupan kaa. Persepäitähän riittää, ei ne tähän lopu.

      Tykkää

  1. Jos se puhelinmyyjä just halusi potkut? Paska duuni, mutta irtisanottuja katsotaan työkkärissä paremmalla silmällä kuin irtisanoutuneita.

    Jälkimmäistä ei selitä mikään muu kuin tyhmyys.

    Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.