Hyviä tunteja

Syksy vissiin alkoi, kun piti laittaa sukkahousut. Tai ei ”vissiin”, kyllä ilmassa on ihan selvä syksyn viilto silloin kun syksy saapuu oikeasti. Joku aamu se vaan on, ja sillä selvä. No way back.

Rakkautta & Anarkiaa antaa ja ottaa. Eilinen Klovn Forever ei ollut musta hetkeäkään tylsä, mutta oma nauru kääntyi jotenkin sisäänpäin ja facepalmitkin oli enimmäkseen henkisiä, vaikka muu yleisö tosiaankin ulvoi naurusta. Ei, täytyy myöntää että puolet leffasta pidin kättä suun edessä, koska Frankin mokat oli vaan aika helevetin kauheita. Edellinen Klovn tuli ihan Finnkinolle levitykseen. Toivon tälle samaa kohtaloa. Tään uuden loppu ei ollut tajunnan räjäyttävä kuten edellisen, mutta tasaisen hyvillä mennään.

Toissapäivänä näin Swiss Army Manin. Taisin sanoa täällä aiemmin, että The Lobster on vuoden häröin elokuva. Virhe – ei ole. Silloin en ollut nähnyt vielä Swiss Army Mania. Nää ei kumpikaan ole realismin ystäville, mutta me mustan huumorin petikumppanit kyllä viihdytään vallan. Joka haluaa nähdä Harry Potterin piereskelevänä zombina, tässä on hyvä ellei ainoa tilaisuus.

Eilinen plyymidokkari Kiki oli ylitylsä. Yritin jaksaa meikkien, esiintymisasujen ja showpätkien avulla puheenpälätysten ohi, mutta lopulta jouduin luovuttamaan ja lähdin kesken. Puheenpälätykset oli varmaan ihan asiaa joo, mutta kun ne ei mitenkään eronneet vastaavista muista dokkareista. Nähty, nähty, nähty. – Ja onneksi lähdin, koska osuin Pitkällesillalle juuri näkemään tämän ilotulituksen, josta poliisi oli erikseen varoittanut, että iso on. Olihan se kelpo :-) Parempi kuin leffa josta läksin.

3 vastausta artikkeliin “Hyviä tunteja

  1. Pitkästäsillasta tuli mieleen. Menin sen yli elämäni ensimmäistä kertaa viime keväänä, ja voi että oli taas maalaiselle kulttuurishokki! Olin luullut sen olevan _pitkä_ silta, ja sitten sitä hädin tuskin huomasi :-D
    (Joo joo, historia, vertauskuvallisesti pitkä silta jne. mutta kumminkin)

    Tykkää

  2. Historiallisesti pitkä :-D No sitä varmaan ainakin.
    Mä olin luullut, että se on Hakaniemen silta koska se on Hakaniemessä. No, piti tarkistaa ennen kirjoittamista, ja hyvä niin, koska Hakaniemen silta on se toinen. Pitempi…

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s