Kaikenlaista sitä kohtaa

Hipelöin hiukan työpostia, kuten pyrin muutenkin tekemään ehkä noin kerran viikossa, vaikka olenkin saikulla. Aina välillä tulee mieleen asioita, joita muut ei muista, koska mä olen aina tehnyt ne. Jne. Äsken kävin taas tyhjentämässä lähetettyjen boxin ja tarkistamassa, pitääkö inboxista forwata jotain uudelle sijaiselleni. Ihmeellistä – heti tuntuu paremmalta. Tarkoitan, lähes kuin olisin jonkin yhteisön jäsen. Työpostin selaaminen helpotti yksinäisyyden tunnetta. Eipä olis tätäkään tullut ajatelleeksi selvitepäin.

Kävin syömässä Silvopleessä. Se on jännä, kun suu niinkus maistaa maut, mutta viesti ei kiiri sinne missä mielihyvän tunteita luodaan. Ruoka oli ”varmaan ihan hyvää” (tottakai se oli, koska Silvoplee!) mutta se fiilis jää puuttuumaan. Samoin on käynyt esim. kahvin kanssa. En saa tolkkua, onko kahvini mennyt jotenkin pilalle, vai enkö vaan enää maista sitä kunnolla. Tämäkin saattaa olla yksinäisyys-juttua, koska mielestäni sain tosi paljon mielihyvää M:n laittamasta spagetista ja aurajuustokastikkeesta. Kun en syönyt yksin.

Syyslomaviikko. Konkretisoitui vasta kun menin eilen Kinopalatsiin nähdäkseni Hymyilevän miehen. Ei jumalautsi sitä populan määrää päivänäytöksissä! Lähdin kotiin. Ensi viikolla uusi yritys. Nyt ei jaksa laumoja. Tiedän, että Messukeskuksessa olisi sekä nyt että kahden viikon päästä mielenkiintoista. Mut kun ei. Liikaa ihmisiä on liikaa ihmisiä.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Kaikenlaista sitä kohtaa

  1. Josko sieltä Messukeskuksesta pistäytyisin kolmen viikon päästä siellä nurkalla, sikäli mikäli sinne päin lähden :) Harmi tämä välimatka, muuten tulisin useammin. Tsemiut!

    Tykkää

  2. Onhan se niin, että ruoka maistuu paremmalle seurassa. Joku mikrokeittolounaskin on ihan ok, kun sen syö kaverin kanssa. Yksikseen sen vai lähinnä hörppää nopeasti nälkäänsä.

    Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.