Älä osta Mikkisoftaa jos haluat Whatsappin

Otsikossa asia lyhykäisyydessään.

Mulla on työnantajan puhelin, M-soft. Tuo firma se ei ole ikinä luvannut mitään hyvää, mutta kun ei meille toimistorotille mitään iifouneja ostella. Joten siksi mulla on tuo. Siinä on ollut Whatsapp, mutta se alkoi vaatia jatkuvasti päivityksiä, joita kaupasta ei kuitenkaan saanut. Joten kyllästyin jankutukseen ja laitoin Whatsappin pois, ajattelin hakea uuden version kaupasta. Pitkästä projektista lyhyt: ei onnistu.

Marssin M:n myymälään kysymään, miks näin kun W on ollut ennenkin puhelimessa. Siellä sanottiin, että ongelma on ihan tuttu, just Microsoft ja Whatsapp ei vaan pelaa yhteen. Novtu. Mitä sitten? Pitää odottaa Mikkisoftalta sellainen päivitys, joka vihdoin käy myös Whatsappille.

Siis… odottaisin määräämättömän ajan, ja vielä jotain mis on Mikkisofta osallisena? Noup.

Marssin yhtälailla vihaamalleni Elizalle, mutta kun kotitalon kamat on sieltä ja työpuhelimen liittymä on sieltä, niin sama se. Kaikki ne on p paitsi k, niinhän se vanha sanonta menee. Otin toisen puhelimen Whatsappia varten. Saattaapi sillä tulla joku kuvakin otettua, en tiedä vielä. Mutta tarkoitus on kyllä pitää kaikki tekstarit ja puhelut eli maksullinen käyttö ihan siellä työpuhelimessa vaan edelleen.

En ole vielä ehtinyt tutustua Samsungiini, paitsi sen verran että se laitettiin mulle valmiiksi kaupassa ja Whatsapp myös :-)) Annan sen nyt latautua eksu, sitten pääsee opettelemaan uutta. Jos jollain on Samsungin Galaxy J5 6 jotain vinksuja, niin saapi sanoa kommenteissa. Kiitti!

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Älä osta Mikkisoftaa jos haluat Whatsappin

  1. Jep. Mullahan aikanaan oli kanssa kaikenlaisia ongelmia, lähinnä kuitenkin ettei tullut ilmoituksia uusien viestien saapumisesta. Nyt pelittää nykyisen puhelimen kanssa paljon paremmin.

    Tykkää

  2. Mä huomasin keväällä vanhan Lumian kanssa, että yks sun toinen softa ei vaan enää siinä pelittänyt. Eikä juuri mikään uusi appsi enää ollit muille kuin Applelle ja Androidille. i-maailmassa ei ole ollut ongelmia.

    Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s