K niinku KOVA

Mulla on upeita ystäviä, joista jokainen osaa auttaa monessa asiassa, ja joiden apuja olenkin tarvinnut viime kuukausina aika isolla mitalla. Kiitos teille kaikille!

Nyt tulee tarina, jota en uskonut kertovani. Minä ja TV!

Meinaan, samalla kun hain Elizalta uuden puhelimen, ne puoliksi huijasivat mut ottamaan rikipoksin ja Eliza Viihteen. Vain ”puoliksi”, koska kun katoin soppareita ja hintoja, niin eihän mulle rahallisesti huonosti käynyt. Oon sitäpaitsi nakannut niille punaista luuria jo neljä vuotta, joten ehkä on aikakin että he saa mut hetkeksi kiinni.

No eniveis. Mulla on ystävätär K, joka on melko peto sähkö- ja piuhajuttujen kanssa, which is SO nice. Ja muutenkin suunnattoman kätevä ihminen. Käytiin tänään syömässä yhdessä ja hän oli joka tapauksessa tulossa myös meille. Joten hokasin, että josko nyt olisi oikea aika laittaa Viihde pörisemään, kun siitä kerran maksankin.

Ei oo telkkarii. On pelkkä näyttö, ja sit tietysti modeemi tietsaa varten, wifi, ne normibasickamat. K luki asennusohjetta ja asenteli menemään. Ei saatu kanavia näkymään, mutta vika on todnäk paikallistettu, eli pitäisi käydä ostamassa yksi uros/urosadapteri. Olen toistaiseksi ihan rohkealla mielellä asian suhteen, koska tv ei ole mulle mitenkään merkityksellinen juttu, ja dvd-leffat näköjään näkyy ihan fine, vaikka näyttöön on nyt lisätty piuhaa.

Katellaan. Käyn jossain kohtaa hakee sen adatsun ja sitten joku talosta tai K saapi tulla kattoo loppuja. Tai jos joku lukija siellä jo tietää, mitä pitää tehdä että kanavat tulee näkyviin, ja noooooin niin haluisko tulla sitten vaikka… leikittää Zetoria??! :-D Kahville? Nyt on hyvääkin kahvia, ostin uuden paketin! Kis-kis!

Näitä antennireikiä ei olla vielä edes kokeiltu, koska nää ei näytä kovinkaan ready-to-go. Isännöitsijältä varmaan kuuluu jotain joskus...
Näitä antennireikiä ei olla vielä edes kokeiltu, koska nää ei näytä kovinkaan ready-to-go. Isännöitsijältä varmaan kuuluu jotain joskus…
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “K niinku KOVA

    1. Kiva. Me päästiin siis TOSI pitkälle, koska K ei seiso sormi suussa. Että voi hyvinkin olla että se adapteri on hyvä idea, ja sit joku muu saa kyllä käydä sen kanava-asentelun läpi, mää katon vierestä ja tarjoilen pullaa.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s