Rakas WhatsApp

Tää on kyllä niin hankalaa :-( WhatsApp, tuo softista kätevin, katoaa nyt sitten lopuistakin puhelimista ajan mittaan: http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000004892596.html. En jaksa tykätä yhtään. Onneksi uudemmat Androidit on vielä turvassa jokusen vuoden, nyt W häippäsee vasta vuoden 2010 Androideista. Tämä siis siihen nähden, että ite satuin ostamaan tuon Samsungin äsken.

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Rakas WhatsApp

 1. Eikö niitä Androidin softia voi päivittää? Mulla on ainakin vanha iPhone (4S), mutta uusi softa, koska se päivittyy koko ajan. Mutta jos sä just olet ostanut jonkun Androidin, niin tuskin se nyt ihan äkkiä siitä katoaa, ellet ostanut käytettynä jotain kivikautisen vanhaa. Luin jostain, että tuo Whatsappin poistuminen koskee ihan häviävän pientä käyttäjämäärää, koska eihän juuri kellään ole enää noin vanhoja puhelimia käytössä. En tiedä mistä iltis on repinyt nuo ”miljoonat” (= klikkiotsikko).

  Tykkää

  1. Ehkä mä kiinnitin tähän huomiota etenkin siksi, että mä kuulun siihen pikkumäärään jolta Whatsapp hävisi alta, eli se äskeinen Mikkisofta-juttu. JA se puhelin oli hei ostettu viime kesänä!

   Tykkää

    1. Työnantaja vei Mikkisoftan huoltoon. Vaihtoivat akun ja päivittivät. Ja kas, Whatappin voi taas hakea siihenkin koneeseen.

     Tykkää

 2. Tuo ”lopuistakin puhelimista ajan mittaan” ei siis kyllä pidä paikkaansa. Eihän siinä mitään järkeä olisi, Whatsapp tekisi itse itsensä työttömäksi. :D

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.