Patsy-kilot täällä taas

pats4

pats2

pats3

pats

Nuo kuvat on vuodelta 2004. Laitoin firman 10-vuotisjuhliin sijastani Patsyn. Eli noilla kiloilla vielä kehtasi esittää heinäkeppiä. Siitä lähtien olen pitänyt ”patsya” jonkinlaisena tavoitepainona, johon pääsisin hissukseen laihduttelemalla. No, nyt en päässyt hissukseen laihduttelemalla, vaan parin leikkauksen ja pitkän lääkekuurin aiheuttaman ruokahaluttomuuden ansiosta. MUTTA SIELLÄ OLLAAN NYT. Patsy-kilot paketissa ja naru päällä!

Ihmettelen vaan sitä, että kun kaikkien taulukoitten mukaan mun ihannepaino olisi tästä vielä 15 kiloa vähemmän. Sielläkin on käyty – ja nälkävuosina paljon alempanakin – mutta nyt on enää vaikea hahmottaa, millainen parsa olisin viitisentoista kiloa kevyempänä. Eihän mua edes näkyisi. Saati kukaan tuntisi.

– – – – –

No mitä hemmettiä, tässä on vuotta 2000 ja ikä on 40. Tässä ollaan taulukoitten ihannepainon alittaneita (koska ero). Emmä nyt tiedä, osaako noistakaan figuureista niin nauttia. Kovin epäpehmoisen oloinen. Ymmärtäisin, jos mallibisneksessä, mutku ei. Ihan muut bisnekset.

ihanne

2165168831_40d2c3c834_o

PS. Yritin äsken venytellä eka kerta yli puoleen vuoteen. Jaksoin 10 min, sitten NUKAHDIN matolle. Eikö podi ookin kätevä epeli, kun se haluaa sanoa ”nyt riitti”?!

Mainokset

12 vastausta artikkeliin “Patsy-kilot täällä taas

  1. Mun kommentti hävisi.
   Nii sitä vaan että kynnet olis toki pitänyt laittaa kans, mut sitten ne olis haitanneet koko vrk.

   Tykkää

 1. Eihän tuo alimman kuvan vilauttajapappi ole sinä? Vai onko muka? Patsy-kuvat on makeita! Olen viimeisen 10 vuoden aikana pyöristynyt 12 kiloa. Lölleröolomus risoo, mutta kun tunnen sinun lisäksesi pari muutakin, joiden kiloja on karistanut sairaus, olen päättänyt olla mokomaa murehtimatta. Onpahan sitten mistä ottaa, jos vuosikontrolli ensi kerralla näyttääkin punaista!

  Tykkää

  1. Olen, olen! Kuva on mun 40-vuotispäiviltä. Parisuhetus oli päättynyt pari kolme kuukautta aikaisemmin ja sit oli toi syöminen myös hyytynyt melko. Mutta shaketti mahtui päälle.

   Joo tää kilojen kariseminen on kaksipiippuinen juttu. Jos olis normaali ruokahalu, ne ei karisisi mutta muuten olis hyvä olla; nyt kun ei oo normaali ruokahalu, on vähän ällö olo koko ajan, mut jei kilot karisee.

   Tykkää

 2. Patsy-kilot! Vetävä mimmi oot, kiloilla tai ilman. Mutta, tuossa 40-vuotiskuvassasi näytät paljon nykyistä vanhemmalta! Ainakin sivusta näyttäisi siltä. Taikatemppuja olet siis tehnyt.

  Tykkää

 3. Samaa mieltä Mamma N:n kanssa, olet nykyisin paljon nuoremman näköinen. Sähän voisit vetäistä Patsy -lookin päälle vaikka ekana työpäivänä taas :)

  Tykkää

  1. Kiitos. Mut ei kukaan enää tiedä, kuka on Patsy. Liian vanha juttu. Jonkun Angry Birdin joku saattais vielä tunnistaa, mut Pokemonhan se on nyt se ainoo kova vissiin.

   Tykkää

  1. :-) Tuli tuli, mut ei se mikään hyvä ollut. Eikä tää nykynuoriso muutenkaan ymmärrä kaikkien myrkkyjen ja remellysten päälle.

   Tykkää

 4. Ihana Patsy <3

  Hetkinen, onko Patsyllä sama vilauttajapastorin paita päällä, kuin mikä alimmassa kuvassa on? Oot sä kyllä muuttunut, parempi look on nyt kuin nelikymppisenä! Katoin muuten yks päivä, että ne sun uudet (uudehkot?) valkoiset silmälasit on IHANAT ja ne saa koko naaman tuikkimaan ja valoisaksi, mutta en älynny tätä sitten ääneen sanoa. No nyt sanoin!

  Tykkää

  1. Sama paita, kuka sitä ny neljässä+ vuodessa vaattesta osaisi hankkiutuu eroon :-D

   Kiitos kaikista kauniista sanoista. Silmiklasit on kyllä jo pari vuotta vanhat, mut hyvä jos tuikkii.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.