Sukat saapuivat kolisten

Postiluukku kolisi vallan erikoisella tavalla. Sieltähän yritetään tunkea jotain… paksua? En oo tilannut kirjoja. Wot is dis? Ja eiku toinen perään! Avasin jo ovea postinkantajalle, että jos niitä kovasti on sieltä tulossa, niin anna käteen vaan. Ei ollut kuin kaksi. Kirjekuorissa luki ”Anan vasen jalka” ja ”Anan oikea jalka”.

Tää ihanainen tamperelainen wanha waimoseni*) H oli pykännyt mulle sukat. SUKAT! Ite! Mulle! Niillä oli nimetkin: Pirre ja Hansu (epäilemättä viitaten riipukseen jonka olin tyrkännyt hälle vuosia sitten). Hyvät on. Laitoin heti yösukiksi.

Pirre ja Hansu (en oo enää varma, kumpi on kumpi)
Pirre ja Hansu (en oo enää varma, kumpi on kumpi)

Kuvaa ehkis kannattaa selventää. Nuo tuossa päällä on varret. Pupukorvista toinen tulee säären eteen, toinen taakse. Muuten ihan normaali sukkahommeli. Eikö oo söpöt? Kiitos, Helistin!

*) nimitys on ajalta, jolloin neljän naisen kesken totesimme, että jos menestyvän miehen takana on hyvä vaimo, niin pitää se olla menestyvän naisenkin takana. Eli rupesimme toinen toistemme waimoiksi, koska ketkäs muut sitten :-)

Mainokset

14 vastausta artikkeliin “Sukat saapuivat kolisten

  1. Oon vaan ite kovin huono näissä postittelujutuissa. Kerran kymmenessä vuodessa lähetän enemmän kuin kaksi joulukorttia (no mut hei, voihan niitä lähettää digidigi). Kaikkee ei tietysti voi pistää emailina. Kuten vaik ihania sukkia :-)

   Tykkää

  1. H kuulemma postissa vannotti että nuitten pitää kans tulla perille kotiin ja mahtua luukusta. Näin kävi, hyvä homma!

   Tykkää

 1. Ei kestä, waimosein <3 Oikeastaan ne ei kuitenkaan ole puput, vaan aivan helevetin isokorvaiset loimaalaiset kisut, vähän niin kuin kaimansakin. Riipus, johon tietysti viittasin, on muuten minulle kovin armas ja jatkuvasti käytössä.

  Tykkää

 2. Sulla on ihana waimo!

  Iloiset yllätykset lämmittää aina, mutta villasukat on oikein erityisen ilahduttavat. Varmaan siksi, että lämmittävät sekä sielua että varpaita.

  Tykkää

  1. Niin onkin! Sit tuo Minttu on kans Alkuperäisiä Waimoja (neulomusihminen). Tiedoksi. Siks ne varmaan lellii mua näin hyvin. Osaisipa joskus palauttaa tai edes vyöryttää eteenpäin kaikkea hyvää mitä oon saanut!

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.