Sightseeingiä duunini ympärillä

Työpaikkani ympäristö on täysin raiskattu. Soittelin aamulla ympäriinsä kysyäkseni yhtä juttuu raidejokerista, mutta kävi ilmi, että sehän on kaikki siinä talon ympärillä ollut länsimetron työmaata, jokeria ei ole vielä edes aloitettu. Vasta sitten lähdin itse paikanpäälle.

Missä oli vielä metsää vuosi sitten, ei ole mitään. Meidän pihalle on jätetty 3 puuta. Kaikki muu lanattu ja räjäytetty tasaiseksi oikealta ja vasemmalta, etelästä ja pohjoisesta. Olin niin järkyttynyt, että en ymmärtänyt edes ottaa kuvia. Huomasin myös, että olipa hyvä, että lähdin etsimään kotimatkan pysäkkiä valoisaan aikaan, koska pimeässä en olisi varmaan edes löytänyt. Koko maisema muuttunut.

Kova täräys nuin yhtäkkiä silmämuniin osuneena. Huh-huh.

EDIT Alla ne alueet jotka mielestäni ehdin nähdä duunin ympärillä. Pinkit oli siis metsää, ei ole enää. Tuhoalue on paljon laajempikin, mutta en vielä ehtinyt kävellä kattelemassa. Punainen pisara on työn talo.

tuhottu

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Sightseeingiä duunini ympärillä

 1. Juurikin noin se on noilla hoodeilla. Siellä on kaikki Espoon rakennushankkeet yhes koos: länsimetro, raidejokeri ja Kehä I:n kattaminen.

  Tykkää

  1. Ei tietenkään, tää on Otaniemeä. Servin Maijan tie on, hän oli kuulemma joku emäntä tms. Kaikki muut tiet on ”mies”.

   Tykkää

   1. Virheellinen maailma, asioille pitäisi olla vastinparit. Toinen samanlainen virhe on se, että on paikkakunta nimeltä Valtimo, mutta ei paikkakuntaa nimeltä Laskimo. Ei mene oikein.

    BTW. tässä un blogin taustakuvassa voisi myös A+-pinssin kuva. Sellaisen joita verenluovuttajat saa, jos on veriryhmää A+ (se, onko sun veriryhmä A+ on tässä epäolennaista). Vrt. tuo pinssi: http://tinyurl.com/zskwqgr

    Tykkää

    1. Mulla on O+ pinssi, mutta se on työpaikalla kii mun suojeluvarustuksissa, koska, hööhöm, ei ehkä kauheen yllättäen olen myös suojelija…

     Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.