Haastetta podista

Ai hyvänen aika. Olen yrittänyt kerran venyttelyä nyt heinäkuun jälkeen. Silloin nukahdin (!!!) matolle kymmenen minuutin kohdalla. Podi vaan tuumasi, että nyt riitti! Tänään yritin uudelleen. Sain 35 minuuttia täyteen. Tein enimmäkseen kiertoja ja ai saakeli että sattui aluksi. Mutta kun tein ja tein vaan samoja viittä, kuutta juttua, niin lakkasihan se vihdoin sattumasta. Sitten kosketin tankoa: 16 kilon pystypunnerruksia en saanut ihan 3×10, mutta maastavetoja sentään ton.

16 kiloa. Ajatelkaa. Se ei oo mitään. Joudun aloittamaan kaiken taas alusta tuolla matolla ja rautojen kanssa. Olen sentään riehunut painojen kanssa jo useamman vuoden, mutta puolen+ vuoden tauko on vienyt mukanaan kaiken voiman. Toisaalta, olen myös laihtunut 16 kg viime heinäkuusta, joten venyttelyt ainakin pitäis sujua tosi suilakkaan kun ei ole massu tiellä ;-]

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Haastetta podista

  1. Dude, 16 kiloa ei ole maastavedossa mitään, mutta pystypunnerruksessa se on jo ihan hyvä paino. Mulla on suht isot olkapäät ja mä teen pystäriä ehkä 27,5 kilolla. Sen egon voi jättää kotiin… tai siis jumppamaton ulkopuolelle. Pikkuhiljaa se palautuu, ja lihasmuisti on yllättävän hyvä sekä pitkä.

    Liked by 1 henkilö

    1. Joo maastavetoo hoitaa isot lihakset, 16 ei pitäiskään olla painava. Mutta rohkaisevaa että tykkäät että pystypunn 16 on jo jotain! Jee! :-)

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.