Jump

Nyt olen loppiaisloman kolmena päivänä vetänyt täällä ihan omia seniorijumppia, vähän päälle puoli tuntia per päivä. Kummallista, että yhtä kipeetä tekee aloittaa venyttelyt tänään kuin toissapäivänäkin. Ihan kuin en olis tehnyt mitään asian hyväksi. Plus että takareidet on tosi TOSI kipeet, vaikka just niitä en ole tietääkseni edes venytellyt.

Sitten ois tää voimanhankintapuoli eli pitäis vähän rasittaa lihaksia. Suoritin tänään maailman surkeimman vatsalihassarjan (suorat). Kun nyt vihdoinkin uskalsin alkaa vatsa”lihaksia”, joita siellä ei siis juurikaan näytä olevan. Selkä ei mainittavasti kohonnut alustasta. Sain nippanappa pikistämällä 3×10.

Sitten oli siinä jotain sekavaa vielä tangon ja pallojen kanssa. En tiedä, milloin tästä tekis jotain organisoidumpaa. Toistaiseksi tuntuu olevan ookoo, että vain kokeilen erilaisia juttuja. Miltä tuntuu maata kovalla alustalla mahallaan? Miltä tuntuu Gomukhasana? Sikäli kun nyt mitään liikkeitä enää edes muistaa. Mutta kaipa se lihasmuisti heräilee aikanaan, niinku Tiina sanoi.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.