Selaillaan

Olen yrittänyt tykätä Facebuukista kun siellä on kavereitakin, mutta en oikein tykkää. Hyviä hetkiä on ne, kun saa lähiympäristöstä jotain tärkeää tietoa heti – esim. kun viimeksi oli iso vesikatko runkovesiputken katkeamisen vuoksi, kyllä Kallio-ryhmässä uutisoitiin ennen HSY:tä tai hel.fi:tä, mediasta puhumattakaan. Alle varttitunnissa oli tieto miten laaja katkos on ja missä putki on runnottu poikki. (Tosin myös twitter on hirmu hyvä uutiskanava, sieltä katotaan ensin ja vasta sitten mennään lehtien sivuille.)

Mutta eipä siinä sitten oikein muuta.

Olen blogityttöjä. Tykkään lukea blogeja ja kirjoittaa. Mutta vuorovaikutushan täällä ei ole kovin kummoista. Mulla on täällä ehkä 4x sen verran lukijoita kuin mitä mulla on kavereita FB:ssa. Jälkimmäisessä saa palautetta useammin, mutta kun en viitsi juurikaan kirjoittaa sinne mitään omaa. Kunhan laittelen linkkejä. Sit jotkut tykkää niistä. Lämmittää sekunnin.

– – – –

Sopranos. Olen siihen pikkasen koukussa, mutta olen menossa jo kuudennella tuotantokaudella, joten kyllä se muutaman päivän päästä loppuu. Ehkä vähän liikaa tullut nautiskeltua, kun viime yö tuntui menevän kokonaan hahmojen parissa. Lisäksi alkaa ällöttää a) jatkuva tarpeeton väkivalta b) tyyppien tietämättömyys (ne on liian tyhmiä tajutakseen alkeellisiakaan vitsejä – ei papu riitä) c) ukkojen tärkeily – koko ajan pitää todistaa, miten kovia ollaan d) naiset ei muka huomaa tai ainakaan huolestu kun kavereita ja sukulaisia katoaa. Viimosin ikään kuin kuuluu asiaan kai sitten, kun mafiapiireissä eletään. Ainahan murhat voi keikauttaa mustien jengiläisten syyksi, tai poliisien tai… itsehän mafia ei toki tapa ketään, syystä tai syyttä.

Oon toki katsonut Sopranosin ennenkin. Ei sinänsä mitään uutta. Odottelen, että näen finaalin taas omalla paikallaan, eikä vain juutuubista kytättynä :) Hieno lopetus.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Selaillaan

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.