Ei ikuista

Oivoi, nysse alkaa tosissaan. Vuonna 2008 käytettynä ostamani pikkukamera ei tahdo aina luovuttaa kuvia tietsalle :-( Tällä kertaa sain yhteyden pelastettua ottamalla kamerasta akun pois ja laittamalla takaisin (en tiedä mikä taika, mutta toimi). Ei varmaan futaa ikuisuuksiin.

Ikävä tässä on myös ikäänkuin se, että en saa puhelimesta siirrettyä videoita mitenkään tietsalle. En bluutuutilla eikä postikaan kuljeta niin isoja. Kamerasta videot siirtyisivät johtoa pitkin, mutta aijoo, kun ei välttämättä siirry mitään enää kertaakaan.

Joskus olin innokas lähtemään ostoksille… nyt tuntuu vaan että kun ei tarviis ikinä mennä edes vaatekauppaan, saati vielä jotain kameraa hakemaan.

Meillä on ollut muutaman kissatädin kans puhetta, mikä on hyvä (pikku)kamera. Täytyy varmaan jutella uudestaan, miten se menikään.

Byhyy.

– – – – –

Sopranosia on jäljellä enää kaksi jaksoa. Jipii. Olen NIIIIN tappiin asti täynnä sitä porukkaa, mutta tää setti katotaan nyt loppuun, kun kerta on aloitettu.

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Ei ikuista

 1. Mulla puhelimen kuvat ja videot siirtyy pilveen, josta ne voi sitten napata millä vaan vehkeellä. Ei tarvi mitään piuhoja tai bluutuutteja. Ja samalla on kopiot jemmassa.

  Tykkää

  1. En oo valitettavasti ikinä ymmärtänyt tätä pilvijuttua. Koskeeko se iPhonea vai muitakin? Miten sinne siirretään?

   Tykkää

    1. Joo, en tajunnut mihin viittaist pilvellä. Vaikka oon niitä sun kuvia Dropboxista poiminut jo pariinkin kertaan. Uuh. Sori :-))

     Tykkää

 2. Höh. Mullakin oli vanhassa kamerassa ongelmaa videoiden kanssa ja siinä ei ollut pilvi mahdollisuutta. Nykyinen minijärkkärini on muuten Nikon 1J2 (löytyy myös muina väreinä kuin oranssina ;))

  Tykkää

  1. Sitähän mä kerran silloin katselin, että se sun voisi olla hyvinkin riittävä. Kun ei täs juuri muuta kuin blogia…

   Tykkää

 3. hei,
  Onko kamerassasi mahdollista laittaa päälle automaattinen backuppaus Google Kuviin? Ei sinne alkuperäisen laatuisia saa kuin rahalla, mutta putkelta ketseluun ihan riittävää laatua menee äärettömästi. Tai olisiko jokin muu pilvihomma, jolla saisit siirrettyä? Vaikka Dropbox?

  Liked by 1 henkilö

  1. En ollut huomannutkaan tuota Googlekuvia.
   Katellaan.

   Part2. Laitoin Dropboxin puhelimeen ja sinne yhden videon. Se synkkautuukin näköjään läppärin vehkeen kaa. Ja videon voi napata työpöydälle. Hyvä. Tää oli se mitä täs nyt tarvitaan :) KIITOS!

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.