Junien kyttääjät

Kävin nyt katsomassa T2 Trainspottingin. Ehdin juuri ennen alkavan hiihtoloman supervyöryjä – ensi viikollahan ei kannata lähteä elokuviin ollenkaan, kun ei sinne mahdu. Leffa oli melko tarkkaan loppuunmyyty, vaikka virallisesti loma ei ollut vielä alkanut. Pienessä salissa tosin.

Olin odottanut lippu tassussa kai kolmisen kuukautta. No, milloin tästä nyt tuli ekat vihjeet. Alkuperäisen Trainspottingin näin ensin Lontoossa (juu, ilman tekstejä), kirjoitin arvostelun, ja sitten vasta filmi tuli Suomeen. Oli vähän karkinmakua suussa edelleen tuosta ekasta, mutta olihan tää kakkonen vähän pettymys. Tavallaan niin turha leffa. Idea kuulosti hauskalta – samat hemmot oikeasti 20 vuotta vanhempina. Mutta ei se mulle lähtenytkään sitten lentoon. Moni muu on eri mieltä, tiedän.

– – –

Edelleen palelee melkein koko ajan. Sisällä. Jos huomenna ei ole liukasta, voisin yrittää hakea lähirautakaupasta tuollaisen irtopatterin, joka mulla on ollut Pojilta lainassa koko talven. Ostaisin oman, niin saisin palauttaa nuille niiden. Eivät ole tosin perään huudelleet, mutta silti.

2 vastausta artikkeliin “Junien kyttääjät

  1. Mulla olisi ihan joutilas patteri, jonka sais hakemisen vaivalla, mutta harmi kun täällä 160 km päässä. Mites saatais sinne kätevästi?

    Tykkää

    1. Myöhäistä, hain jo oman uuden ja palautin poitsujen patterin! En tiedä, olisko ne sitä edes tarvinneet, ainakin kovasti vakuuttivat että ei. Mitenniin ihmiset ei muka tarvii patteria? Eihän sitä ikinä tiedä milloin miinus kolkyt iskee. Ja mulle riittää vähempikin.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s