Hyvää päivää

No mutta, arvatkaas mitä – on olemassa ihminen, jota kellojen kääntö vihdoin hyödyttää: the meitsi! Olen herännyt siis tolkuttoman aikaisin jo pitkään, mutta kun heräämishetkeeni lisätään tunti, yhtäkkiä se onkin ihan järkevä heräämishetki! Iloinen!

Kävin idolini Tomi W:n hyväntekeväisyyskeikalla Iiriksessä. Juuri äsken kirjoitin, että kaipasin/kaipaan naurua – no, nyt sitä sain!

Eikä se ollut edes päivän ainoa hyvä hetki. Olen saanut tehtyä kotihommia, olen saanut lounaaksi sushia ja punkkua, ja mulla olisi vielä illallakin mahdollisuus pikkasen mennä, jos huvittaa. Tosin hyviä hetkiä on täällä kotonakin, tuolla leffahyllyssä meinaan. Kovasti tuntuu vetoa elokuvaillan suuntaan, nyt kun lattiat on puhtaat, pyykit koneessa ja kehoakin jumpautettu.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Hyvää päivää

  1. Minä olin pikkutyttönä kanssa sitä mieltä, että tämä keväinen kellonsiirto on hyvä. Saatoin joskus nukkua jopa puoli kahdeksaan tai jotakin. Silloin oli ihan oikeasti tympeää herätä aina niin aikaisin. Kesällä sentään näki lukea siihen asti kun toiset rupesivat heräilemään, mutta talvella oli joskus tylsää. Välillä kun samassa huoneessa nukkui muitakin, eikä valojakaan aina voinut sytyttää.

    Nykyään taas herään vielä aiemmin kuin silloin, mutta nykyään herääminen ei haittaa. Kellojen ruuvailu sen sijaan on joutavin harraste mitä äkkiä tulee mieleen :-D

    Tykkää

  2. Joo, kellojen kääntely noin ylipäätään voisi painua unhoon. Eihän sitä aikaisemmin edes harrastettu, ja silti vuodenajat vaihtui.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s