Monia kissoja

En sitten päässytkään eroon villaisista alusvaatteista, kun paukahti tämä pääsiäistalvi. On siinä ihan järjettömän suuri ero, onko jalassa 60 denin sukkahousut vai villaiset kalsarit. Ja sama yläpäässä: puuvillaa vai villaa, ihan eri juttu.

Nyt pyhien ajan käyn huvittamassa ja ruokkimassa naapurin kissaa pari kerrosta alempana. Todistetusti tulen paremmin Prinsessan kanssa toimeen kuin emäntänsä. Kun olen käynyt heillä kylässä, juttelen kissalle arvostavasti ja ystävällisesti, kiinnitän paljon huomiota häneen ja mielellään tuo leikkiikin mun kanssa. Tädillä on itsellään ollut vuosikausia kissoja, mutta en koskaan kuule hänen puhuvan suoraan kissalle, vaikka mä teen niin koko ajan kun olen heillä. Eilisiltana kissa leikki mun ja huiskan kanssa lattialla tosi innokkaasti ja kehräten. Täti ei ole saanut sitä ikinä leikkimään lattialla. Sanon vaan, että liian vähän yritystä. Ei tarviis paljon lisää, että olisi läheisempi kissansa kanssa.

Omat kissat tietysti kärsii liian vähäisestä leikittämisestä … :-D No, siksihän niitä on kaksi, että huolehtisivat vähän toistensa leikittämisestä.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Monia kissoja

    1. Kaikki ei ehkä vaan tajua sitä, että kyllä eläimeen saa lopulta kontaktin, kunhan jaksaa lässyttää ja osoittaa kiinnostusta ja rakkautta silleen ylenpalttisesti :-D Terveisin Pikkumustan ja Ilonan kesyttänyt. Tai Ilona on kyllä vähän kesken vielä, mehän ollaan asuttu yhdessä vasta 2 vuotta… Voihan olla että naapurin ja Prinsessan suhdekin on kesken vielä.

      Äsken kävin taas rouvaa leikittämässä. Ihan hyvin leikkii!

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.