Hän lomamatkaili toiseen kaupunkiin

Jos nyt en ihan hirveästi valehtele, niin en ole käynyt Ikeassa pariin vuoteen. Loman kunniaksi tänään sitten menin, mutta ontuvaa oli koko spektaakkeli. Ensin ratikka ei tullut. Oltiin pysäkillä semmoset puoli tuntia, eli siinä jo ehti vaihtua se bussikin joka veisi mut tuonne tai tonne Ikeaan. Jouduin siis Espoon Ikeaan, joka on surullisempi tapaus. Tosin, koska en halunnut juuri muuta kuin pikkujuttuja, ihan sama.

Ensin syömään. Järkyttävät jonot! Koko Espooko sitä syö nykyään Iksussa?! Sitten jäikin enää puoli tuntia metsästää kamat ja napata kissanhoitajalle joku suklaa tms. herkuista.

Osa kamoista oli yksinkertaisia: lautasliinoja vuosikausiksi. Tsek. Uudet kynnysmatot, tsek. Valkoisia soikeita kylppärimattoja… missä? MISSÄ? Ei missään, loppu. Perzeeeeet! No, jokin kylppärimatto kertaa kaks. Tsek. Pari tarjotinta, tsek. Kassan jälkeen ei jäänytkään aikaa herkkutiskillä käymiseen, vain bussiin juoksemiseen :-( Ja KUKA on vaihtanut Ikean kassit tommosiin pieniin?! Oli ihan vähällä etten olisi saanut ostoksia mahtumaan moiseen, vaikka tarkoitus oli ostaa trad. iso kassi.

Toki sain kissanhoitajalle herkun ääsmarketistakin, mutta ois ollut kivempaa hankkia se muualta.

Toisaalta, voi olla että huomenna meen Vantaan Ikeaan. Kuka kieltää. Saa ny nähdä, kun on kuitenkin viikonloppu. Mahtuneeko bussiinkaan. Jos menis vain elokuviin.

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Hän lomamatkaili toiseen kaupunkiin

 1. Viimeksi kun kävin, olin vahingossa ottaa sen pienen kassin, mutta ainaskin silloin oli toisessa kasassa edelleen myös isoja. Jos siis päätät piipahtaa Vantaalla, tsekkaa löytyisikö iso ja edelleen, jos jaksaa etsiä.

  Tykkää

  1. Ne isot on hyviä, mutta niitä tulee kans annettua kaverien matkaan kantoavuiksi – koska ne on kaikkien mielestä hyviä :-D Pitäisi muistaa siis ostaa itelleen välillä lisääkin. Vaikka kai niitä on työpaikallakin pari.

   Nääs kun olen viimeksi käynyt, mitään pieniä kasseja ei ollut olemassakaan. Siksi en ymmärtänyt pitää varaani.

   Tykkää

 2. Älä hyvä ihminen mene mihinkään Ikeaan viikonloppuna! Varsinkin jos oot lomalla ja voit valita. Oon viime aikoina käynyt useasti molempien kaupunkien Ikeoissa ja viikonloppu on ihan hirveä arkeen verrattuna.

  Tykkää

  1. Eka kerta on vähän vaarallinen. Ikea nimittäin käyttää _hyviä_ designereita, eli ne myytävät romppeet on keskimäärin erittäin miellyttävän oloisia. Mieli tekee kaikkea, KAIKKEA, ja halpaa on ku makkara.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s