Liideli

Ennen vappua ostin Lidlistä munkkirinksuja. Maku ei ollut ihan trad, maistuivat nimittäin metallille. Twitter-tuttu sanoi samasta tuotteesta, että liuottimelle maistuu. Eli kumpikaan ei hallusinoinut, vaan ihan oli vikaavikaa tuotteessa. Kumpikin valitti.

Lidl tutki asiaa ja arvatkaa mitä: rinkilöitä oli jäähdytetty samassa tilassa, missä tehtiin parhaillaan lattianpinnoitusurakkaa! Nerot työssä! No kai nyt tuollainen huokoinen herkku vetäisee rankat hajut sisäänsä, ja meille se tulostui makuna.

Saatiin kumpikin 10e lahjakortti, mikä on kiva juttu se.

Mainokset

10 vastausta artikkeliin “Liideli

  1. Lidl on aika tarkka noista tuotteistaan. Kolme kertaa olen valittanut ja kolme kertaa on tullut 5 euron hyvitys. Vikalla kerralla ei ollut vikaa tuotteessa, mutta suomen- tai ruotsinkielinen tuoteseloste puuttui. Ei voi hyväksyy tollasta velttoiluu ;)

    Liked by 1 henkilö

  2. Hupsan, lattiat olisi syytä pinnoittaa eri aikaan kuin paistotoiminta on käynnissä. Ehkä ottavat opikseen. Hyvä että sait kivan korvauksen kumminkin.

    Tykkää

  3. Kympillä saakin Lidlistä jo aika paljon kaikenlaista. Mutta toki melkoista tunarointia munkkien kanssa. Syytä hyvittääkin. Onneksi ei ilmeisesti kuitenkaan tullut mitään terveysvaikutuksia.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.