Keittiö vaivaa

Mua painaa nyt pikkasen tuo mun keittiö. Kun sehän on ollut remonttikunnossa jo pitkään, mutta koska mitään ei ole jäänyt käteen vetäessä, niin olen vielä antanut olla. Jaa, paitsi alalaatikosto oli pakko uusia jo 2010, se todella jäi käteen aina kun sitä kosketti. Muuten keittiö vielä toimii, mutta se on vanhan ja ruman näköinen. Jotkut sanoo, että kärsineet ovet voisi maalata. No ehkä voisi, jos en olisi niin laiska. Ja ehkä voisi, jos en samalla miettisi, että parilla tonnilla Ikeasta saa uuden köökin.

Suunnitteluhan tässä on se eka vaikea steppi. En haluaisi suunnitella enkä mittailla. Ikealla on kyllä palvelu siihenkin. Mutta sitten kun en oikein haluaisi sitäkään, että joku muu suunnittelee. Voi perskakka tätä vatulointia. Kai se on uskottava, että jossain vaiheessa vaan alkaa tapahtua jotain. Niinhän se meni tuon eteisen vaatekaapinkin kanssa – ensin sitä toivoo, että kun aamulla herää, uusi kaappi OOOOH! olisi vaan ilmaantunut siihen. Mut kun koskaan ei, niin pakko oli ottaa mitat ja mennä Iksuun suunnittelemaan ja ostamaan.

Sanokaa ny jotain rohkaisevaa. Tai ideoita, miten selviin nyt tästä eteenpäin. Byhyy.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Keittiö vaivaa

 1. Mutta eikse mee niin, että sinä sanot mitä haluat ja joku muu hoitaa ne mittailut ja suunnittelut? Kuulostaa minusta aika ihanteelliselta. :)

  Liked by 1 henkilö

 2. Voi kun asuisit täällä päin! Tässä paikallisessa Ikeassa on töissä yks mun ihana entinen luokkakaveri, joka suunnittelis sulle köökin ihan tosta noin vaan!
  Mutta ihan varmaan sellainen löytyy sieltä itärajaltakin ;)

  Liked by 1 henkilö

 3. Kolme keittiötä olen itse suunnitellut, tilannut sen mukaan, koonnut itse (ukon kanssa) eri kodeissa ja kaikkiin olen ollut tyytyväinen 😀 Ei se ole vaikeeta eikä kallista kun itse tekee.

  Liked by 1 henkilö

 4. Aloin piirrellä vähän. Kaksi toivetta eli vaatimusta: ei sähkötöitä, ja jääkaappi ylemmäs. Ei tule onnistumaan, joten olkoon paska sellainen kuin on.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.