Puhdasta tulee

Kaltaiseni laiskankin on joskus taivuttava ja puhdistettava pyykkikone (ehkä parhaimmillaan kerran vuodessa). Tänään. Meinaan, koska edellisen, vuosi sitten tehdyn puhdistuksen jälkeen pyykin seasta löytyy edelleen sitä murua, joka tulee koneen sisältä jostain. Vähän ärsyttää se, musta muru valkoisten vaatteiden kaudella. Aikaahan siihen puhdistukseen menee, kun 95°C pörisee kahdesti läpi. Mutta irtoaa rutujakin. Suurimmat rummusta löytyneet irtopisteet on kuvan esittelemän kokoisia.

Mielestäni melko jööti

Seuraavaksi jännätään, mitenkä paljon hitusia lie tulossa vielä.

S-marketissa on ihania isoja koneita. Kävin eilen pesemässä siellä ison päiväpeitteen. Puoli tuntia, ohjelma ku ohjelma. Ei tarvii viedä muuta kuin rahaa ja pyykit, pesuaineet tulee automaag. Ihanaa! Olen melko varma, että lähipäivinä saattaisin mennä pesemään mun tyynyt sinne isolla koneella ja päälle vielä kuivausrumpalia. Meidän talossakin on pyykkitupa, mutta alan miettii sitä vasta kun tuo oma kone laukeaa.

Aurinkopäivä! Kävin vilkuilemassa Senaatintorilla ennen sambakulkueen lähtöä. Olin ajatellut pitkästä aikaa myös katsella kulkueen, mutta en sitten jaksanut jäädä odottelemaan. Kokemus nimittäin kertoo, että jos sanotaan että ne lähtee klo 15, niin ei. Todellakaan. Ne lähtee kunhan kerkeevät. Tepastelin sitten kulkueen reittiä, kattelin, siellä ois ollut vapaita istumapaikkojakin ja tunsin heikon hetken. Vaan ei, kotia kohti. Johan tuota ulkoilua taas riitti. Multa puuttuu se geeni ”aurinko paistaa, pakko olla ulkona!”. Tykkään valosta, mutta se tulee kotiin ikkunastakin.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Puhdasta tulee

 1. Sambakarnevaali vaikuttaa eksyneeltä, kun se on Helsingissä. Ei sillä etteikö saisi olla, hyvähän se on, että ihmisillä on iloa ja värejä ja juttuja tehdään myös uusilla tavoilla ja ihme paikoissa! Mutta vähän on eksynyt samba, kun se näillä leveyksillä on :-D

  Tykkää

  1. Ja aina saa jännittää sitä, onko pakkanen, helle vai sadetta! En kestäis.

   Nyt äsken katoin jotain videota kulkueesta, ja todella oli aneemisen näköistä. Varsinkin siksi, että eri porukat vaelsivat niin kaukana toisistaan. Ei siellä mitään välejä tarviis olla! Ellei sitten musiikin takia, kun jokaisella pitää olla omat biisit.

   Tykkää

 2. Kävin muuten pesemässä nyt jo ne tyynyt jättikoneessa. Voi miten ihana saada lämpimät ja puhtaat tyynyt pakattua kassiin ja kotia kohti! Tosin maksoi ihan sairaasti kun otin tosiaan sen jättikoneen ja kaksi kuivausrumpua. 24 e kaikki yhteensä. Meidän pyykkituvan avainpantti on 50e…
  Mut hyvä tuli!

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.