Showtime! Kiitos poliisit, vihdoinkin

Poliisin käsky natsileirin purkamiseen tuli bittiaaltoihin iltapäivästä. Ellei leiri ole purettu klo 18, poliisi purkaa sen.

No MUTTAH! Popparit! Tätähän pitää lähteä katsomaan! Olin paikalla jo viideltä, jolloin muutakin porukkaa alkoi pikkuhiljaa kerääntyä showta katsomaan. Jollain jengillä oli mukana vehjes, joka kailotti eri versiota ”Sono l´italiano”sta repeatilla. Läpi koko tapahtuman. Mikä oli helvetin hauskaa sinänsä :-D Mutta jäi kyllä sellaiseksi korvamadoksi, että pitkään kun kuulen sen, muistan myös miekkarin purkamisen.

Vasta 17.40 nasset liikahtivat aloittaakseen purkamisen. Poliisit tulivat 17.57 lähes kymmenellä autolla. Siitä pitäen oli meillä ikävillä tolkun ihmisillä ja suvakeilla hymyt herkässä, sillä poliiseja oli vaikuttavan paljon ja ne oli tiukkana nassukoitten suuntaan.

Hesari kertookin melkolailla loput. Lähdin pois 18.30 koska tilanne alkoi hyytyä, eikä siinä sen jälkeen varmaan kummoisia ollutkaan. Laitoin kuvat ja videot käsittelemättöminä tuonne.

Ilta-Sanomat

Ja sitten se, miksei toista leiriä purettu. Tämä nasseleiri oli aiheuttanut väkivaltaisuuksia ja haittaa sivullisille. Se toinen ei. Tosin myös turvapaikanhakijaleirin purkamista puoltaisi se, että katkeroituneet nasset saattaa hyökätä sen kimppuun tavalla tai toisella. Eli sitä katkeroitumisen aiheuttamista pitäisi välttää nyt. Mutta asiat on nyt näin, tulevaisuus näyttää miten toiselle lerille käy.

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Showtime! Kiitos poliisit, vihdoinkin

  1. Valitett en tykkää poppareista! finnkino oli toki vieressä. Vasta myöhemmin tajusin, että oisin voinut ostaa ison pänikän ja yhteishengessä tarjoilla ympäriinsä. Vaan en arvannut edes miten paljon kannustajia tuli torille… Mutta hieno keikka, tykkäsin kovasti.

   Tykkää

 1. Jos olisi pääkaupunkiseudulla, tuolla olisi ehdottomasti pitänyt olla. Ja ne popparit ja limu ei olisi olleet pahitteeksi kyllä :-D

  Mutta sitä minä olen miettinyt, varsinkin lukiessani tätä http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005232142.html juttua taannoin, että miksi yllättävän monella maahanmuuton vastustajalla ei ole perisuomalainen nimi, ja miksi noin ylipäätään tuntuu yllättävän monilla maahanmuuttoa vastustavilla kuitenkin olevan maahanmuuttajataustainen vaimo tms.?

  Liked by 1 henkilö

  1. No sanopa muuta! Ja se mua vasta hämmentääkin, että niistä, jotka on itse muuttaneet tänne muualta, tulee kovia maahanmuuton vastustajia. Siitä ei ole yhtään julkkisnimeä tarjolla, mutta muistan törmänneeni elämässä tähänkin. Tai niistä, jotka on itse ehkä syntyneet täällä, mutta joiden vanhemmat todellakaan ei.

   Mut kuten tuoreista esimerkeistä huomaa, Suomi ensin -henkistä porukkaa ei pysty syyttämään liiasta logiikasta muutenkaan. En tajua, miten poliisien pokka kesti kuunnella, kun natsit huutaa heitä natsien kätyreiksi. Että mitä?

   Tykkää

 2. Hauskasti muuten tuossa Iltiksen jutussa:
  ” Max Werner ystävineen taas kiersi koko illan yleisössä soittaen Kari Tapion Olen suomalainen -kappaletta sekä versioita siitä.”

  Versus sun ”eri versioita Sono l´Italiano:sta”. Sun sanominen oikein, mutta iltis tietty vetää kotiinpäin.

  (Onkohan muuten olemassa ”suomalaista” ikivihreää, joka EI olisi käännös jonkun muun tekemästä laulusta?)

  Liked by 1 henkilö

  1. On niitä ikivihreitä omaperäisiäkin jokunen. Ekana tulis mieleen Iltatuulen viesti, Mikkihiiri merihädässä ja Kohtalokas samba. Takavuosina oli paljon nuita tekijöitä, joskus 1940- ja 50-luvuilla. Mutta eihän niitä biisejä tiedä ”kukaan” enää, mikä ei aina oo ihan huonokaan juttu.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.