Keittiötaiat jatkuu

Toinen kokeilu. Olin oikeessa:

Pööffect.

Surauttelin kesäkurpasta mahdollisimman mössöä sauvasekoittimella (huono – ois pitänyt olla joku kunnon silppuri) ja survoin fetat litteiksi ja sekoitin noi. Muuten sama resetti kuin eilen. Heti tuli letukkaan tasaisempi rakenne ja kivat värit! Muodotkin lähes pyöreitä.

Vein osan letuista naapurin hoitokissani äiskälle. Puhuttiin vähän ruuanlaitosta, josta kumpikaan ei erityisesti välitä. Sanoin, että ehkä huomenna laitan rommimarjat tulille. No kato, sieltä vilahti litra rommia pöytään. Ja Dubonnet-litra seurasi perässä. Tämä on siis sama ihminen, jolta olen saanut jo kolme litraa giniä… Mun ei tarvii näköjään mennä Alkoon enää ikinä, voin vaan käydä alakerrasta hakemassa täydennyksiä.

(Tuli se rommi hyvään kohtaankin, mulla on nimittäin todella vähän rahaa nyt. Saan ne marjat torilta ja sit varmaan lounaat ma-ti-ke-to, ja onneksi palkka tuleekin sitten perjantaina.)

Se rommi on iästään huolimatta ilman muuta kunnossa. Mutta todella toivon, että Dubonnet ois myös, on meinaan yksi lemppareistani. Vaan onko se tarpeeksi väkevää kestääkseen vuosien jonotuksen kaapissa? Jossain kohtaa tämäkin testataan.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Keittiötaiat jatkuu

 1. Tosi hyvän näköinen lettu! Mitä muuta siinä on kuin fetaa ja k-kurpitsaa?
  Sulla on kyllä kätevää, kun on alko naapurissa 😀

  Tykkää

  1. ON, kätevin naapuri ikinä! Kumma, ettei se oo päässyt niistä pulloista eroon jo vuosia sitten. Mulla jos ois moiset varastot odottelemassa, olisin pakolla jakanut kaikille jotka astuu ovesta sisään. Kyl sekin on yrittänyt, mut jos ihminen sanoo, ettei vaik tykkää viskistä, niin se on antanut periksi. Mie en kiletäydy! Vaikka lahjaksi ne menee, jos en ite juo!

   Letussa on ihan vain peruskamat, plus 125g kesäkurppaa ja jotain 70 g fetaa. Tai siis nuo tarkat määrät oli resettissä. Eihän sitä tiedä vaikka mulla ois ollut kurpitsaa 120 g tai 126g.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s