Eiiiii…

Voi jumalauta, TAAS. http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005287577.html Ihan pikkasen kävi mielessä, että tää mielenosoitusleirihölmöily olisi jo loppunut. Eipä – uusi kierros! Tätäkin ihmettelen, että taas ne perkeleet on keskellä kaupunkia, sekä pakolaisleiri että väkivaltainen juopporemmi. Poliisi on osoittanut miekkareille paikat. Miksei turvapaikanhakijat Rastilaan ja natsit Laruun Espoon rajalle? Kummallekin 3×3 metriä alue ja mielenosoitusaika klo 10-15. Olisivat poissa niin toistensa kuin muiden ihmisten kimpusta. Vaan ei, taas keskelle kaupunkia. Ai perse tätä meininkiä.

Poliisin ammatin arvostus on ollut kova Suomessa varmaan niin pitkään kuin niitä kyselyjä ikinä on tehty. Epäilen vaan, että tää loputon natsien lelliminen tekee aika pitkää miinusta siihen.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Eiiiii…

  1. Sekin kävi mielessä, että pitäiskö noille Suomi ensin -räyhille hommata (suoja)työpaikat, että ne saisivat jotain järkevää tekemistä. Mutta onhan se ihan mahdollista, että eihän ne kykene normaaleihin töihin, joten ei tääkään sitten toimi.

    Tykkää

  2. Eniten tässä kyl ihmetyttää, et miksi jengi ottaa kantaa noihin ja yleensäkin levittää julkisuutta. Sen takia kai nuo porukat on tuolla, että haluavat oman 15 minuuttisensa. Muuten olen sitä mieltä, että asema-alue tunneleineen on muuttunut kyllä ihan sietämättömäksi. Onneksi on Pasilan asema.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.