Sellast

Hämppylinnassa toissapäivänä. Eilen täällä kävi illalla kaveri (joka sai kesäkurpitsalettuja ihan vahingossa, sillä en tiennyt että hän tulis!) jolle yritin kovasti muistella, että olen käynyt Tampereella kaksi kertaa tänä kesänä, mutta jännä kun siitä toisesta kerrasta on kaikki muistikuvat jo hävinneet. Johtuu varmaan siitä, että EN ole käynyt Tampereella vaan viimeks kävin Hämeenlinnassa. Mutta koska siitä oli jo vuorokausi, olin jo unohtanut koko asian. Tajuutteko, miten ihana vanhus musta tulee?! Ihan pihalla koko ajan.

Linna lähestyy
Perse linnassa

Tää oli kirpparilla niin kauhee, että mieli teki ostaa kotiin. Ihan hirvee.
Mutta sitten ostin kuitenkin vain nää helmet. Tosi kaunis väri.

Eilen meillä kävi myös kiltti kissatäti Pau, jolle Zet väitti ei-olevansa sylikissa. Mutta niinhän se aina väittää.

”Äääääk, tahdon pois! Ei syliin, ei syliin!” Drama king.

Sattui olemaan kesän toinen lämmin päivä. Käytiin Levantissa syömässä, ja siellä oli kuuma. Ihanaa ruokaa. Olen käynyt varmaan jo kymmenen kertaa, eikä vielä kyllästytä yhtään. Masukin tulee täyteen! Ainoo ikävä, että ei siellä aina suomella pärjää. Mun mielestä Suomessa pitäisi pystyä tilaamaan appeensa suomeksi.

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Sellast

  1. Levantissa tosin oikeasti monikaan ei puhu suomea siis keskustelutasolla, mutta kaikken pitäis mun mielestä tajuta, jos yks sanoo että mä ottaisin tuon päivän mezen kiitos.

   Lentokentällä ilman muuta pitäis pärjätä myös suomeksi. Hitto millasta tää on. Ei ole monella enää kielitaidosta kiinni, mutta PERIAATE.

   Tykkää

 1. Woolshedissä ihan suomalaisten tarjoilijoiden pitää puhua lontoota ihan suomalaisille asiakkaille! Onneksi ruoka on sellaista, että ei tarvi käydä. Vaikka se kieli ei oliskaan ongelma, niin tuo tyyli on OUTO.

  Tykkää

   1. Kuulostaa myös heikon itsetunnon touhulta (ei sulje pois nousukasmaisuutta). En ainakaan voi kuvitella, että missään tahansa itseään kunnioittavassa paikassa voisi toimia se, että paikallisten pitää asioida paikallisten kanssa vieraalla kielellä, ellei seurueessa ole ainoatakaan vieraskielistä.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.