En vaan osaa

Well! Tämä uusin ihanin paita, se valkoinen, oli päällä muutama päivä sitten ekan kerran. Yhtäkkiä huomasin siinä verta. No tottakai, valkoinen ja uusi paita, vähintään vertahan siitä pitää löytyy… Kävin läpi käsiäni ja naamaa, ei tuu verta mistään. Eiku uusi kierros. Jostain sitä tulee. Ja sit löytyi alle sentin pituinen haava ranteen ”väärältä puolelta” vähän kellonhihnan alta.

Onneksi veret lähti Tabortilla, hankauksella ja siihen normaali pesu päälle. PUUH!

Sama paita, toinen käyttöpäivä. Menin testaamaan uutta ravintolaa duunin vieressä. Niillä ei ollut kasvisvaihtoehtoa valmiina (!!!!) joten kokki teki mulle sellaisen. Sillä aikaa natustelin vihanneksia, takki päällä. Juuri ennen kuin sain valmiiksi ajatuksen takinnappien sulkemisesta paidan suojaamiseksi, punajuuri räiskäytti muiston paidalle.

No, lähtihän sekin tahranpoistoaineella ja pesulla, mutta kyllä nää tämmöset vituttaa. Se iskee kuin kohtalo, tsädäm. Uusimmat tai valkoisimmat, ne pitää sotkea kuin pikkupentu. Ärh!

Niin, uusi ravintola siis duunin vieressä. Ihan hirvee paikka. ”Meillä ei JUURI TÄNÄÄN ole kasvisvaihtoehtoa…” Ystävällistä, että tekivät mulle annoksen, ja henkilökunnan ystävällisyydessä ei muutenkaan mitään vikaa. Mutta sisustus. Siellä on muutama pöytä, ja ne on tehty laittamalla jalat semmoseen puristelevyyn. Jonka reunat on sahan jäljiltä eli rosoiset. Paljon tyhjää tilaa pöytien välissä. Lautaset on jostain mistä lie kirpparilta. Ruokien tarjoilu on ihan paskasti järjestetty edelliseen verrattuna. Ja siis kaksi lihavaihtoehtoo ja yksi kala. Hinta vähän yli kympin.

Back to omat eväät. Onneksi kävinkin jo eilen hakemassa kaupasta keittoja ja muuta mikrossa lämmitettävää.

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “En vaan osaa

  1. Hei, tänään oon ollut töissä jo tunnin ja paita on vielä ihan puhdas! Hyvin menee mutta menköön!

   Tykkää

 1. Valkoiset vaatteet on just tommosia. Jos laittaa valkoiset housut, niin ihan tasan varmasti alkaa kuukautiset sinä päivänä, vaikka kierto ei olisi siellä päinkään.

  Huvituin kyllä hieman siitä, että Tabortia on vieläkin olemassa! Muistan vaan 90-luvulta sellaisen surullisen näköisen pullon, näköjään pakkauksen ulkonäköä on hieman kohennettu sittemmin.

  Tykkää

  1. Mulla on kesäkäytössä niin paljon valkoisia, että mulla on myös järkyt varastot tahranpoistoaineita ja pyykinvalkaisijaa :-D dr beckmann on Tabortin lisäksi kova, ja onhan mulla sitten vielä jotain halppismerkkiä korvaamaan Tabortia, jota en enää löytänyt tyhjenevän pullon tilalle.

   No, mulla ei sentään enää ala menkat *KIITOS*

   Tykkää

 2. Mä selvisin yhden päivän valkoisen hameen kanssa ilman tahroja, jee!
  Jossain vaiheessa mulla oli intohimo ostaa valkoisia takkeja. Olisi pitänyt olla joku kaupassa sanomassa, että Älä Osta Valkoista Takkia! Kun kävelee töihin märkänä marraskuun aamuna, niin ihan varmaan jostain roiskuu kuraa takille.

  Tykkää

  1. :-D

   Mulla meni kolmas päivä paidassa ihan hyvin. Mut jotenkin niskan kohta likaantuu tosi nopsaan, en tiedä miksi. Suihkussakin käyn… Tänään on edelleen lämmin päivä ja onhan mulla valkoiset housut, mutta tunika on mustavalkoinen. Vähemmän jännitystä päivässä.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.