Pihajuhla

Talon ensimmäiset pihabileet järkätty ja juhlittu! Ihmisiä tuli puolet vähemmän kuin oli varattu ruokaa ja drinksua, mutta ei se mitään. Talon ainoa lapsi kävi, ja latvialaisperhe, ja uusiseelantilainen komistus. Muiden muassa. Meni kansainväliseksi siis heti kärkeen. Ruokaa ja juomaan riitti loputtomiin. Juuri sopivasti neljä tuntia istuttuamme alkoi tulla tietoa ukkosmyrskyn saapumisesta Kirkkonummelle, joten kasattiin nopsaan kamat sateelta suojaan ja tasan seiskalta alkoi sade. Ehdittiin!

Ukkosmyrskyn ennakkomainonta oli kova, mutta kovin lievää menoa sitten kuitenkin. Ei edes kunnolla jyrissyt. Puita kaatui, mutta niinhän niitä aina. Muistan kyllä lapsuudesta paljon riehakkaampia myrskyjä ja ukkosia – kunnon pauketta!

Nyt ollaan jo aika paljon korjattu kaikkee pois pihalta, mutta vielä olis hiukan pöytien kantelua jne. Viinit ja loput kaljat varmaan jaetaan hallituksen kesken.

Kaikki oli ihan innoissaan, että ekat pileet jee, ensi vuonna järkätään heti toiset! Musta ei nyt niin kauheesti olisi väliksi. Mehän siinä tehdään kaikki työt, ja silti ihmisiä ei tullut kuin parikymmentä. Sitä ylimääräisen safkan määrää…

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Pihajuhla

 1. Ette ilmeisesti olleet ihan myrskyn ytimessä, sen verran villiä videomatskua olen nähnyt pk-seudulta eilisillalta. Jossain toisaalla jyskytti ja salamoi puoli tuntia putkeen. Harmitti kyllä, että Tampereella ainoa ukkoseen viittaava asia oli yksi jyrähdys tänä aamuna varttia vaille kahdeksan.

  Hirveen kiva, että jotkut jaksaa järjestää tollasia juhlia, vaikka itsekään en varmaan osallistuisi. Jotenkin sitä ajattelee, että mä asun kerrostalossa just siks, että ei tarvitse olla mitenkään yhteisöllinen naapureiden kanssa. :D

  Liked by 1 henkilö

  1. Niin no, en ehkä olis itsekään innostunut muuten mutta kun hallituksessa on vähän pakko. Ja talossa on muutamia mukavia ihmisiä, joita näen ihan liian vähän. Drinksu on väkevin voima saada heidät puhe-etäisyydelle…

   Tykkää

  1. Voin nyt samantien kertoa, että kun uusiseelantilainen komistus vastasi viiden minuutin ajan kysymykseeni hänen ammatista, hän mainitsi noin kuuteen kertaan sanan ”divorced”. Se oli hiukan hymyilyttävää, tsihi!

   Elikkäs olihan siellä hauskat hetkensä. Oikeastaan kaikkihan siellä oli kivaa, mutta en mä silti kaipaa toisen moisen järjestämistä.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.