Vihaan!

Kyllä on vuosisadan LOSKAPASKA! En tajua miten muut pystyy menee tuolla 20 sentin sohjossa hiljaa – mä kiroilin ääneen ihan vapautuneesti. Perkele että vituttaa tuo. Vihaan Suomee, vihaan kaikkia näitä paskaelämän leveysasteita. Vihaan vihaan VIHAAN. Mikään kalusto ei pysty tätä kaikkea saatanaa lanaamaan, joten seuraavaksi vuorossa vakionumero JÄINEN KYNNÖSPELTO. Ai vittu kun vituttaa jo etukäteen.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Vihaan!

 1. Täällä ei sentään loskaa ole. Tuo on ihan rehellistä lunta, ja sitä on nyt suunnilleen 25 senttiä kauttaaltaan. Lisää tulee koko ajan. Jos koko yön päästää tuohon malliin, niin aamulla on puoli metriä.

  Onneksi ei ole ollut pakollisia menoja. Ei ota päähän. Mutta sitä kyllä mietin, että koskahan ne saa edes enimmät tiet aurattua? Ehkä vappuun mennessä?

  Tykkää

 2. Ihmemonot nää McKinleyt. Kengät oli ihan märät varsiin saakka, mut sukat ja jalat edelleen kuivat! En edes tiennyt ostaessani että moiset. Pidetäänpä merkki mielessä.

  Tykkää

 3. Mäkin vedin aika äreänä loskalammikoissa nilkkoja myöten. Lopulta oli kuitenkin pakko jo nauraa kaiken kauheuden keskellä, kun olin jonkun tädin kanssa saarrettuna keskelle kaameaa lammikkoa. Ei meidän auttanut kuin puskea polveen asti ulottuvan vesimassan läpi… Tänään olen tehnyt etäpäivän enkä ole poistunut neljän seinän sisältä…

  Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.