Muji käyty

Onneksi oon oppinut käyttämään taksia melko huolettomasti – päiväsaikaan varsinkin eihän se edes maksa mitään… Kun ei olis nimittäin eilispäivästäkään tullut mitään ilman taksia, sitä kun lähtee jostain Espoosta ja pitää olla kohtuuperäkkäin Kauppatorin laidalla ja Alppilassa, ni ei.

Mutta sinne Kauppatorin laidalle elikkäs Sofiankatu 4. Mujin poppi! Ja on meinaan isompi kuin Habitaressa, ehkä jopa 4x. Juuri eniten haluamaani eli silimiklasinpuhdistusliinoja ei tällä kertaa ollut (niitä ois voinut ostaa lahjaksikin kaikille, koska ne on tosi hyviä) mutta saihan tuonne rahusta menemään silti. Kissakin sai yhdestä pahvipaketista uuden tunnelin :)

Ooooo uusi tunneli!

Pieniä kosmetiikkatäyttöjä pari, hopeankiillotusrättejä koruja varten, ja pari ihan vain esineen vaihtoa eli uusi roskis kissanhiekalle ja uusi pakki työkalujen säilytykseen. Jos on jotain pitänyt joku viistoista vuotta, niin saa sen vaihtaa ihan vain jo vaihtelunhalusta, eix hä eix?

Tiedoksi: henkilökunta oli sitä mieltä, että Muji tulee Suomeen. Ei tiedetä milloin eikä minne, mutta ei ne huvikseen ole näitä poppeja pitäneet. Markkinatutkimusta takana ilman muuta.

– – –

Sitten myöhemmin, kun pöräytin taksilla kotiin Alppilasta, kuski unohti laittaa mittarin päälle. Tuli vielä odotettuakin halvemmaksi, hehe :-D

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Muji käyty

  1. Pari kertaa on sattunut silleenkin, että suhari on moheltanut reitissä ja sitten vaan laittanut mittarin kiinni, ei ole kehdannut laskuttaa enempää, kun hänen oma vika että jouduttiin kiertämään. Fair enough!

   Tykkää

 1. Täälläkin odotellaan Mujia Suomeen. Tein oikein junamatkan Tampereelta Mujiin ja tietty kävi taidenäyttelyssäkin. Aina Poikkeen Mujissa ja Uniglossa, en käy muissa kaupoissa edes maailmalla. Aina kun pukkaa reissua, tarkistan onko Muji ja Uniglo kaupungissa. Olen tilaillut netistä kummastakin Suomeen. Onneks on netti, kun kaikki mielenkiintoiset kaupat puuttuu Suomesta

  Liked by 1 henkilö

 2. En enää juurikaan matkustele, mutta huomasin takavuosina, että kyllä, niissä kaupungeissa jotka on muutenkin mielenkiintoisia, on myös Muji :)

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.