Hou fakin hou

Monasti olen jouluaattona lähtenyt kauppoihin, koska silloin ei ole ollut muita liikkeellä. Tämä on nähdäkseni muuttunut viime vuosina. Enemmän aukioloja, enemmän porukoita. Tänä vuonna samantekevää – mun jalat on niin huonossa kunnossa, että käyn muutenkin ulkona vain pakolliset. Eilen kävin kepin kans ruokakaupassa illalla. Ei ryysistä! Tänään aattona olen vain kotona. Huomenna elokuviin iltapäivästä, koska huomasin Suburbiconin saapuneen tonteille. Tosi huonot pisteet imdb:ssä mutta what can you do, ei ole pitkään aikaan ollut käyntiä teatterissa kun kaikki kiinnostavat on jo katsottu. Jotain tarvii.

Ei kannata toivottaa hyvää joulua, koska täällä ei mikään tuoksu eikä maistu joululle, kaikki on ihan niin kuin tavallisestikin. Paitsi bonuksena jalka- ja liikkumisongelmat ja suunnaton vitutus siitä. Että kaatakaa itellenne vaan.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Hou fakin hou

 1. Mäpäs toivotan ahkeraa leipurointia ja tasaista kehräysmurinaa! :) Meilläkään ei ole minkään sortin joulujuhlallisuuksia, mutta sellainen perusköllötys on luksusta. Palaillaan asioihin vielä ennen vuodenvaihdetta!

  Tykkää

  1. Noita mainittuja on kyllä riittänytkin. Tavoitteeni on lukea kaikkea mahdollisimman paljon ja kattoa ehkä parit leffat. Lukemisen ohella olen nähnyt, miten kissat viettää täällä päivänsä: ne nukkuu. Koko ajan. Mun ei tarvi siis olla huolissaan, jos työaikaan olen 10 tuntia pois. Ne katselee kissaunia sillä aikaa.

   Ihanasti ne kyllä jaksaa nukkua mun vieressä, kun luen petissä. Ilona tulee nykyään vielä yölläkin tyynylle. Tämä on iso ilo. Kisut. Mun mielenterveyshoitajat.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.