Duunionnellisuutta, vaihteeksi

Olen kai sitten semmoinen suorittajaihminen. Olen tänään ollut lähes onnellinen, kun tein töitä ihan työpaikalla klo 10-16.15. Koko ajan riitti hommaa. Työhuonekaveri oli taas toisessa kaupungissa, eikä paikalla ollut juuri muitakaan, koska kakrujen hiihtoloma. Mutta yksinäisyys ei yhtään puraissut vaikka alunperin niin luulin! Olen saanut aikaan pal-jon tänään. Nää kevään kolme isoa projektia – yhden dedis oli perjantaina, joten nyt vain tarkistin ja pistin eteenpäin, sekä aloitin projekti kakkosen samantien.

Onks teille tuttu kelleen Mikkisoftan Teams? Se on mun uusin ihastus. Voi kun saisin kaikki työkamut käyttämään sitä! Nyt mulla on kahden lähikollegan kanssa duunijutteluryhmä, joka on parhaiten elossa. Nuo muut nuivailee ”ei nyt taaaaas jotain uutta alustaa yhyy yhyy”. Pitäis vaan aina muistaa täräyttää Teams heti aamusta auki niin kestää menossa mukana vaik kotonakin. Tai no, kai sen aukeamisen voi säätää. Nyt pitäis vaan muistaa, mistä.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Duunionnellisuutta, vaihteeksi

  1. Teamsia olen tekstaillut kohta vuoden verran ja yritän saada tuupattua sen käyttöä eteenpäin meillä laajemminkin (liki sata pulusta pitäisi saada kevään mittaan innostettua sähköpostin hylkäämiseen työryhmän viestivälineenä. Ja samalla kannustaa väkeä tiedostojen yhteistuottamiseen ja jakamiseen Teamsissa. Mutta tiukassa istuu usko sähköpostin kätevyyteen!).

    Mulla on Teamsin appi kännykän ekassa näytössä. Heti näkyy, kun alkaa viestejä pulputtaa, ei tarvitse erikseen muistaa käynnistää. Varmaan se löytyy kaikkiin käyttiksiin (minulla siis iOS). Suosittelen!

    Liked by 1 henkilö

  2. Kiitti! Mä en mielellään käytä känkkää moneen työjuttuun, kyllä iso ikkuna on aina paree. Löysin läppäristä myös sen kohdan, joka määrittelee heti aukeavat.

    Mä en tajua, miksi just meidän tyypit hannaa vastaan tässä! Siis me toimistotädit ollaan ihan ”JES TEAMS!” mutta sitten nuo ammattilaiset, joiden nimenomaan luulisi olevan pelottomia käymään kiinni ja arvostavan mailien vähenemistä, ni ei.

    Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.