Ihme-Antell ja liikaa venakkoja

Eilen hierojalle mennessä ehdin pistäytä vartiksi viereiseen Antelliin. Vooo-uuu. Kerrankin lounasruokala, joka näyttää ravintolalta! Oli nätti! Sohvia, tapettia, taidetta, pinnatuoleja, erikoisempiakin valaisimia ja luonnonvaloa. Tykkäsin ja kehuin henkilökunnalle. Piti oikein kuviakin ottaa.

Yksi suunta – ovelle – jäi kuvaamatta. Jotenkin ei jaksa väsätä liikaa talvivaatteet päällä ja kengät jalassa. Tai sit on muuten vain laiska.

Ai niin, sitähän mun piti vielä ihmetellä. Millekähän ryssälistalle (uuuu epäkorrekti ilmaisu!) lien päätynyt? Itsenäisyyspäivänä soi ovikello, ja siellä oli pari naista. Ei ehtineet sanoa trastuita loppuun kun ovi lensi kiinni. Venäläisiä ovella itsenäisyyspäivänä – vähän helevetin huonosti laskettu lähestyminen. Nyt eilen toistui sama. Eri ihmiset, mutta sinne jäi kiinni pamahtaneen oven taakse leijumaan trastui tälläkin kertaa. Kummallakaan kerralla en kuullut niiden soittavan kenenkään muun ovikelloa. Vain mun. Okei, nimeni saattaa viitata itään, mutta vain niiden korvissa, jotka ei osaa venäjää. Ei se mikään venäläinen nimi ole. Ja jos olisi, ketkä perkeleet osaa tulla just mun oven taakse. Tulevatpa kolmannen kerran, niin vihdoin vois kiinnostaa sen verran että pääsis kiristämään tiedon sitä, miks ne mun ovella roikkuu.

Edit 21.3. Ehkä olen värväyslistalla? :-D

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Ihme-Antell ja liikaa venakkoja

  1. Pillistä kii ja vähän totuuskomissiota. Oikeesti, en tajua miksei ne ymmärrä kiinni pamahtavan oven viestiä. Täysin kansainvälinen kieli!

   Tykkää

 1. Teoria! Entäs jos ne on valevenäläisiä, eivätkä osaa venäjää, paitsi trastui ja ehkä pari fraasia. Ja koska vilunkipelaajilla on aikaa runsain määrin, ne voivat kierrellä taloissa etsimässä sen näköisiä nimiä, jotka ehkä voisivat viitata johonkin. Ja sitten soittavat ovikelloa!

  (Joku on hukannut mun foliohatun!)

  Tykkää

 2. Foliohattusi tuntuu olevan hyvin tallessa! Ei mut kai niitä pitäis puhuttaa. Saavat sitten osata suomea eivätkä tuu sisälle asti. Meinaan, en puhu venäjää. Yks niistä kielistä jokka on jääny väliin.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.