Kaikkea, vähän pelottaakin

Pahoittelut, että kirjoitan nyt vain lyhyesti. M kävi ja mentiin yhdessä katsomaan Dario Fon pienoisnäytelmiä Teatteri Jurkkaan Erkki Saarelan esittäminä. Tää on mulle vanhaa fanitusta. Fo oli sitäpaitsi sanonut, että hänen ittensä jälkeen Saarela on paras esittämään näitä. Ja M:n vierailut yöpymisineen on parasta mielialan hoitoa.

Muisteltiin myös suuria hetkiä suuriin persooniin liittyen. M:lle se oli Philip Glassin konsertti täällä marraskuussa. Mulle iso hetki oli Dario Fo itse Lillanissa kesäkuussa 1998.

Lauantaina kävin katsomassa Grace Jones -leffan, liittyy Seasons-festivaliin. Ihan ok, mut liian pitkä ja olisin voinut elää ilmankin. Ekan kerran ikinä kävin vessassa elokuvan aikana! (Kakka, jos ketä kiinnostaa.)

Tässä on nyt ollut vähän pelleilyä noitten mielialapillereitten kanssa – muutama päivä vasta – mutta mun on pakko jättää ne pois, koska en vaan kestä hereillä. Triptyl. Joku asiantuntija saa löytää väsyttämättömät, tai sitten vaan joudun olemaan ilman. Mulla on niin paljon kaikkea terveyspaskaa menossa, että en edes kehtaa puhua julkisesti. Tulevaisuus pelottaa.

Saa edelleen laittaa rohkaisevia kommentteja vaikka ei tunnettaiskaan!

Mainokset

10 vastausta artikkeliin “Kaikkea, vähän pelottaakin

  1. No sepä siinä, kun monikin ilmaisee että Triptyl on määrätty heille ihan muuhun kuin masennukseen tai ahiin tai … mitä kaikkea tässä mulla nyt onkin. Mutta se ei ollut pitkäikäinen kokeilu se. Onneksi tunnen ihmisen jolle voin antaa pillerit.

   Tykkää

 1. Väsyneeksi olet uskomattoman aikaansaapa: kaksi kulttuurielämystä yhtenä viikonloppuna! Itse olen niin veltto, etten jaksa viikonloppuna kuin kävellä Pokemoneja. Kaikki kotoa lähteminen ja ihmiskontaktit ovat ihan liian työläitä toteutettavaksi.

  Laitan rohkaisevan kommentin: nastalenkkarit voi kohta laittaa kaappiin! Lumet hupenevat ihan silmissä!

  Liked by 1 henkilö

  1. Todellakin – kenkäasiat on tärkeitä myös täällä päässä!
   Noihin kulttuuririentoihin oli liput ostettuna etukäteen. Sellaisista ei voi pinnata.

   Tykkää

 2. Kulttuuri sun kanssa on kyllä huippua! Ja höpinät k.o aiheesta. Ja sulla on aina joku kuriositeettilehtileike/kirja/anekdootti asiasta. 😊

  Hyvää hereilläpysymistä! Halit! Cipramilia mä edelleen mietin, että miksei se sovi…

  Liked by 1 henkilö

  1. Varovaisuuteni kaiken lääkityksen kans vain kasvaa. Nyt psyk laittoi joku V:llä alkava joka ei väsytä. En meinaa ostaa kuin viimeisessä hädässä sitäkään. Nyt voin ihan hyvin.
   Niin ja kiitos punastuttavista kehuista :)

   Liked by 1 henkilö

 3. Toivottavasti löytyisi jokin ei-yhtä-unettava vaihtoehto! Ei paljon tosiaan ole hyötyä, jos seikkailee noiden alaisena vain unten mailla. :-/ Mutta hurjasti olet kyllä taas kaikkea puuhannut. Leffalisäinfolle vähän naurahdin. :-D (Tuli vähän puun takaa.)

  Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.