Helpotusta

Luulen elämäni tästä taas tasaantuvan. Tänä aamuna yllärinä kello soi vähän yli seiskan, ja hyvä niin sillä kissojen ja omat lääkkeet, safkat, mitä näitä onkin. Mutta sen jälkeen petiin ja unta kymppiin! Olen ällistynyt. En MUISTA milloin olisin nukkunut kympppiin! :-0 Antoi vähän outoa virettä päivän alkuun, kun olin suunnitellut että elokuviin 11 tai 12. Ei tietenkään.

Saikulla olen siis tämän viikon. Lähdin ajelemaan ratikalla, koska aurinko paistoi ihanasti. Kävin myös ostamassa uudet housut sillä painoa on tippunut. Ja huiveja, Cybershopista puoleen hintaan! Iltapäivällä tuli Turun kissatäti käymään, ja siitä onkin kissablogin puolella siivuja, sillä pikkuinen Zetorini täyttää tänään kolme vuotta.

Posti toi taas pinon sairaalalaskuja, mutta myös viralliset päätökset vamppitaksipalvelusta ja ohjeet palvelun käyttöön. Eli luojankiitos vihdoin pääsen ensi viikolla töihin HELPOSTI. Ensimmäistä kertaa vuosiin.

Tänään kyllä tunsin itseni supernaiseksi liikkuessani ratikalla ja käydessäni kaupoissa ihan kuin ihmiset. Mutta nyt kyllä jo uni alkaakin hipsiä silmiin… puoli kahdeksan… jep.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Helpotusta

  1. Oli hienoa nähdä Sinut hyvällä mielellä, kun oli jo aika iso huoli päässyt kalvamaan noita edellisiä tekstejä lukiessa.
    Kyytiasian hoituminen on mahtavaa, hyvä Kela! (joo, Anssi myös)

    Tykkää

  2. Luin sun postauksia kyllä jo aiemmin, mutta olen huono naputtelemaan kännykällä kommentteja. Mutta superia, kun unta riitti ja kävi kiva vieras! :)

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.