Aurinko! Kevät! Siitepöly?

Aurinko paistaa edelleen, ei huono asia mielialan kannalta! Tänään kokeilin ekaa vamppikyytiä, kun kelataksi ei vienyt työterveysasemalle (kiinnostavia rajoituksia) eli nyt yksi sossun asiointikyyti käytetty. Mukavaa, tietysti. Kävin lekurissa, koska ikuiseksi muuttuneen nuhan lisäksi kurkussa tuntuu jotain. Ilmeisesti ei ole mitään muuta kuin uutta allergiaa jotain siitepölyjä kohtaan. En oo ikinä ollut allerginen siitoksille, mut ehkä nyt oon. Katotaan. Jos lääkkeet toimii, niin hyvä se. Alkaa kyllästyttää tää veren räkiminen.

Huomenna saan vieraita kisun synttäreille. Ihmiset = hyvä juttu. Edelleen mun syöminenkin sujuu paremmin ihmisseurassa, mutta sinnillä laitan aterian per päivä itelleni yksinäänkin. Ensi viikolla palaan töihin, ja sitten syödäänkin kollegojen kans. Pitäisi onnistua.

Mutta nyt ehkäpä päiväunet.

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Aurinko! Kevät! Siitepöly?

 1. Voi olla muukin pöly kuin siitepöly. Katupöly tms. Voi vaikuttaa eri tavalla, kun on noita muita juttuja.

  (Myöskin puhuin äsken mummini kanssa, hällä on saman sortin juttuja nyt kuin sulla, ja joka myös selvitteli kurkkuaan. Sanoi ottaneensa antihistamiinia, se on kuulemma ihan luvallista. Toki syytä kysyä tapauskohtaisesti, mutta kumminkin.)

  Liked by 1 henkilö

  1. Niinhän se lääkärikin tuumasi. Mutta nyt on pilleri ja nenäsuihke. Alkaa naurattaa tai itkettää tää lääkkeiden määrä – oonko tämä muka minä: aamulla allergialääkkeet, sytot ja Klexane, illalla Klexane, sytot, estrogeeni, melatoniini, emätinpuikko ja lisäksi vaihtelevasti ummetuslääkettä mennen tullen. En tajua. Ennen lääkkeet (Ibusal) mahtui yhen laatikon etureunaan, nyt yksi iso lipastonlaatikko ei riitä mun ja kissojen terveyskamoille.

   Tykkää

 2. Toivottavasti on vain hetkellistä katupölykarheutta! Tänään sitä pöllysi ilmassa niin paljon, että vedin pahimmissa kohdissa buffikaulurin nenän yli. Hampaatkin narskuvat hiekasta. Tästä syystä tulen hu bussilla. :))) <3 <3 <3 Ootan jo kovasti!

  Liked by 1 henkilö

 3. Katupölyä on nyt niin paljon, että tosiaan hampaissa narskuu ja tuntuu, että nenä ja korvatkin on täynnä sitä. Ei ihme, että tuntuu kurkussa ja nenässä.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.