No mutta Ferrante kuitenkin!

Muutama päivä sitten tyhjensin kirjaston varausjonon. Ei siellä ollutkaan kuin pari kirjaa, loput 20 oli elokuvia. En vaan jotenkin jaksanut ajatella siellä ramppaamista enää, silloin oli henkinen jaksaminen vähissä. Mutta voih aih, tänään muistin täältä että uusin Ferrante, tottamonokkelissa! No, nyt siihen on yli 1300 varausta, että voipi tässä hitu mennä. Mutta siihen asti voin lukea oman kirjahyllyn kirjoja, koska siellä on vain uudelleen luettavaksi kelpaavia. Sama koskee elokuvia.

Ei edes huvittaisi mennä elokuviin. Kävin katsomassa Suojelusenkelin, ihan turhaan. Epäkiinnostava. Jos olisin tutkinut sen verran että huomannut suomalaiset nimet, en olisi edes mennyt. Olisin valinnut Ready Player Onen, koska olen lukenut kirjan eikähän se paska ollut muistaakseni.

Mutta just nyt en tunne kytöä lähteä mihinkään. Luulen, että mua vähän jännittää nuo uudet kyydit, ja tahdon saada ne osaksi elämääni ennen kuin pystyn spontaanisti taas ihan omaksi itsekseni.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “No mutta Ferrante kuitenkin!

  1. Älä vaan koske Hylättyihin päiviin. Ferrantella on Napoli-trilogia, ja tämä nyt tammikuussa suomennettu johon yllä viittaan, on sen uusin osa. Että kaipa se trilogia ensin sitten aikajärjestyksessä

   wiki:

   Napoli-tetralogia
   L’amica geniale. Roma: Edizioni e/o, 2011. (suom. Loistava ystäväni)
   Storia del nuovo cognome. Roma: Edizioni e/o, 2012. (suom. Uuden nimen tarina)
   Storia di chi fugge e di chi resta. Roma: Edizioni e/o, 2013. (suom. Ne jotka lähtevät ja ne jotka jäävät : aikuisvuodet)
   Storia della bambina perduta. Roma: Edizioni e/o, 2014.

   Tykkää

 1. Jopas sattui. Elisa-kirjasta sai hiljattain valita ilmaisen kirjan muutamasta vaihtoehdosta. Otin Loistavan ystäväni, mutta en ole vielä ehtinyt aloittaa. Mielenkiinnolla aloitan, kunhan tuo Mantelin Susipalatsi ensin tulisi valmiiksi.

  Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.