Tuottoisa päivä tämä vappuaatto

Voin aina paremmin, kun mulla on tekemistä. Napit ok, mutta toimintaterapia paras lisä.

Lomapäivän aamu alkoi lyhyellä tiputuksella syöpäklinikalla (vain 40 min!) ja napit auttoivat kestämään sen. Sitten pääsinkin toimintaterapian kimppuun, eli selasin vähän nettiä. Kelataksi vei mut poikkeuksellisesti – ihme että sain luvan! – Stokkalle eikä kotiin. Rannekellosta oli loppunut patteri yöllä, Stokkan patterinvaihtopiste oli auki.

Ja mikäs siinä vieressä? Power. Olin miettinyt tuota mun jääkaappia (viimeksi viime yönä, kun uni ei tullut yhtä hyvin kuin edellisinä öinä), joka on siis 15 vuotta vanha ja toimii, mutta syö sähköä sutena ja saattaa levitä milloin vaan. Että eikös mun ole nyt hyvä hakea korvaaja sille, kun en käytä rahaa paljon muuhun kuin ruokaan, kissoihin ja kaikkiin sairausjuttuihin? Kyllä on hyvä. Myyjäsedän kanssa kun juttelin tarpeeksi, löytyi yhtä pieni kaappi kuin mulla on nyt! YHTÄ PIENI! Ihanaa. Voin siis turvallisin mielin ostaa sen, ja ostin.

Puuh. Eli siis mattoja ei pesetetäkään nyt vähään aikaan (se olisi toinen iso menoerä) mutta eipä noista ole taudit tarttuneet ennenkään. Sedät tulee käymään keskiviikkona, saavat auttaa mua mattojen vaihtamisessa. (Kellariasiaa.)

Nyt mulla ei sitten loppupäiväksi olekaan juuri tekemistä. Byhyy. Tarvii keksiä jotain.

Ruokahaluton haki lounaan ja päivällisen Bali Brunchista. Kun kerta on pakko syödä, niin yritetään vetää edes hyvänmakuisia.

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Tuottoisa päivä tämä vappuaatto

 1. Vitalis, miten paljon mieluummin hyrsmäisin sun kanssas balilaista parhautta, mutta duuni vie, mie täällä torpassa vikisen, näppiksen nakutus säestää. Toivottavasti saat huomenna sedistä atriaseuraa ja nyt tiputuksen jälkeen taas tukevammin rauhaa mieleen.

  Liked by 1 henkilö

 2. En uskalla enää luottaa. 14-vuotiaan toimivan pesukoneenkin luovutin takavuosina uuden tieltä. Ei noista tiedä, milloin ne hajoo. Aina ei ole rahaa uuteen.

  Tykkää

 3. Uudet kodinkoneet kuluttaa kyllä uskomattoman vähän sähköä. Mulla putosi sähkölasku selkeesti, kun muutin tähän uusien härveleiden kämppään, vaikka on enemmän härpäkkeitä kuin vanhassa.

  Liked by 1 henkilö

  1. No, hintahan korvautuu sit pikkuhiljaa tuolla. Jääkaappi ja modeemi on kuitenkin niitä harvoja jotka on koko ajan päällä.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.