Terveisiä Rosalle!

Tykkäsin tosi paljon tästä Rosa Meriläisen kolumnista. Enkä vain siksi, että olen kuunnellut pari vuotta Juuson juttuja :-D ”Olin takertunut ajatukseen siitä, että monogamiassa ja polyamoriassa on kyse siitä, ketä ihminen panee, vaikka ihminen voi rakastaa niin monin eri tavoin. Harrastaa seksiä ilman rakkautta, rakastaa seksittä.” (Rosa) Mäkin rakastun vähän väliä johonkin ihmiseen, mutta harvoin mä niille mitään puhun siitä. Yhdelle naiselle tunnustin ihastumiseni ehkä noin yli 10 vuotta sitten, ja se oli molemminpuolista, mutta elämäntilanteiden vuoksi se jäi juurikin sellaiseksi.

Tälläkin hetkellä olen rakastunut seksi kaukana mielestä ainakin kahteen naiseen. Kun ne on vaan niin fiksuja ja ihania ja täydellisiä. Mutta kun ei tämä polyamorisuus ole silleen kovin hitti normiheterojen keskuudessa, niin mitäpä tuosta mouhoamaan. Voin mä osoittaa niille suurella ystävyydellä ja ystävällisyydellä rakkauteni. Eix hä? Eikä mua se seksi oikeasti kiinnosta yhtään, joten oiskin aika downeri jos niitä taas kiinnostaisi. Rakkaus ja ihastus kiinnostaisi. Romantiikkakin ehkä.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Terveisiä Rosalle!

  1. Mä suutun aina, kun rakkaudesta puhutaan elokuvien kaipaankärsinsattuupannaan-rakkautena. Rakkaus on mun mielestä astetta jalompi juttu. Sellainen arvostava ja kunnioittava. Vahvistava. Ja sitä sitten voi tuntea monenlaisena, seksillä höystettynä siitä voi tulla kiva suhe. Mutta rakastaa voi jopa ilman vastarakkautta. Se rakastaminen tekee hyvää, vaikkei suhettelis tai panis. Mutta kyllä mä sulle soisin jonkun kivan romanssin tulevaks…😊

    Liked by 1 henkilö

  2. No mä en nyt oo varsinainen lottovoitto kelleen, kaikki tää terveyspaska tai siis sairauspaska ja ikä ja muu. Mutta itestään pudonnut paino on kyllä saanut mieleni tyytyväisemmäksi podiini. Podi jes!

    Sun teksti on asiaa. Rakkaus on iso juttu, ja moninaisen muotoinen. Joskus myös eläimen muotoinen :-)

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.