Turha päivä

Kumma kun tuntuu, että täysin turha päivä, vaikka olen sentään tehnytkin jotain.

Hiukan ennen puoltapäivää menin tunniksi myymään muutamaa esinettä tuohon Dallapé-puiston kirpparille. Äitienpäivä ei suinkaan ollut vähentänyt porukkaa. Pääsin vain yhdestä rätistä eroon ja 2 euroa. Siis mitä toi nyt kannattaa. Ihan vaikka huutelin ja markkinoin koko ajan. Silti ei mitään. Tunnin jaksoin ja sit takas kotiin.

Vaihdoin kesävaatteita enemmän esille ja talvivaatteita pois. Pienemmät housut mahtuu taas. 4 kpl rättii lähti uffalle. Ihan itse kävelin kassin kanssa Hesarille. Uffan laatikko oli pursuten täynnä ja ihmiset oli heitelleet loppuja kasseja laatikon katolle. Sinne omanikin laukaisin. (On tärkeää kävellä joka päivä, koska nyt mulla on ne kyydit töihin, enkä halua homehtua jaloista.)

Sitten ollaan vaan leikitty pullervoa kissojen kanssa. Lepopäivä, eikös sunnuntai sellaiseksi määritelty? Yritän edelleen elää hetkessä enkä huolehtisi ensi viikosta, mutta siitä on tulossa tosi rankka. Vinkki, että Rinsessan äiti on pyydetty käymään meillä ma-to iltapäivisin, koska en vaan ehdi kotiin ennen kuin illalla :-(

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Turha päivä

  1. Jostain syystä töissä vauhti kiihtyy nyt. Ehkä se stoppaa kesäkuuksi. Jussina viimeistään. Voimia ja muista levätä, pullerointi just hyvä vastapaino ressikiireelle!

    Liked by 1 henkilö

  2. Sunnuntaina oli ainakin täällä niin kuuma päivä, että oli pakko viettää siestaa iltapäivällä. Myöhemmin kesällä tämä ei olisi niin outoa, mutta toukokuussa… En toki valita, ihanaa tämä on!

    Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.