Koti – hyviä ja huonoja uutisia

Talo menee siis julkisivuremppaan ensi elo-syyskuun vaihteesta heinäkuun 2019 loppuun. Hyvä uutinen: eri puolet peitetään erikseen, eli talo ei mene kokohuppuun ollenkaan. Jei! Toisaalta, kissat ja mie saadaan katsella ikkunasta syksyn ja talven saapumista, tammikuusta heinäkuuhun ollaan sitten verhon takana. En näe kevään tuloa enkä kesää ikkunasta. Ei jei. Pitää hakea lisää lääkitystä että kestää järjissään. Kevät on aina hirveän rankkaa töissä (osin sen takia kärsin nytkin henkisesti) ja sitten kun ei kotonakaan ole luonnonvaloa tai vehreyttä ikkunasta, niin jooei. Ja kissaparat.

Paljonkohan tää taas tekee vastikkeeseen? Huh apua. Toivottavasti jaksan edelleen käydä töissä, eihän tästä muuten mitään tule. Ymmärrän kyllä, että seinät on pakko uusia, tää talo pistää silmään kuin tauti kadun muiden, nättien naapuritalojen rinnalla.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Koti – hyviä ja huonoja uutisia

  1. Nuo ennusteet tehdään aina yläkanttiin, niin että voi mennä paljonkin nopeammin. Meillä ainakin huppuaika kesti huomattavasti vähemmän, kuin oli ennakoitu. Toki riippuu myös siitä, mitä sieltä seinistä löytyy ja mitä tehdään.
    Kissat tottuu yllättävän hyvin siihen hässäkkään. Tsemppiä vaan kaikille!

    Tykkää

    1. Joo nää sanoi alunperin 6-9kk joten onhan siinä marginaalia. Toivottavasti nähtäisiin kesä uudesta ikkunasta! Ja kaikilla sielu tallellla, niin kissoilla kuin mulla.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.