Viikonloppua

Laitoin ruokaa sekä eilen että tänään. Olen todella ihmeissäni. Miten tää nyt tälleen? Eilen vaan tuli kahden pamin jälkeen niin hyvä olo, että menin kauppaan hakemaan vähän pilkottavia vihanneksia ja kuullotin niitä pannulla ja pari kananmunaa perään. Vähän eri vihanneksia eilisen ja tämänpäiväisen lätyssä. Kyllä on meikän ruuanlaitto käynyt niin harvinaiseksi, että vieläkin ihmettelen pää pyöreänä.

Elokuva. Tai ensinnäkin: elokuviin lähtö. Maksan koko ajan niistä invakyydeistä, mutta harmittaa sitten kun ei pääse lähtemään ja tulemaan siten kun ittee spontaanisti huvittaa. Ratikalla se onnistuu, mutta myös maksaa. No, tein silleen että menin ratikalla, hoidin pari asiaa koska lippuhan on tunnin voimassa, ja sitten elokuviin ja tilatulla taksilla takas kotiin. Puolet ja puolet.

Elokuva oli Lucky. Harry Dean Stantonin viimeinen veto, jota hän ei itse edes ehtinyt nähdä. Tätä katsoessa pitää sietää hitautta, rauhallisuutta ja vanhoja ukkoja. Ihan ok, mutta onneksi tarpeeksi lyhyt. Nykyään tunnutaan venyttävän pakolla siihen kahteen tuntiin ja enmmänkin, kai ”koska muutkin”. No, ei tarvii. Ihan mielelläni katson näitä puolitoistatuntisia.

Meidän piti lähteä tänään yhden toisen autoilevan ystävän kaa etsimään sitä rhodopuistoa, mutta hän ei saanut nukuttua yöllä, joten ei sitten tänään menty. Toivoakseni huomenna – ainakin suunnitelma on näin!

Olen itse asiassa koko ajan pienessä paniikissa siitä, mitä tekisin, kun mikään ei oikein hirveästi kiinnosta. Pää on silleen mennyt sijoiltaan, toivottavasti korjaantuu. Tässä on kuitenkin koko heinäkuu lomaa eikä mitään hajua, mitä hommailla. Siivotakaan ei voi koko aikaa…

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Viikonloppua

  1. Minä haaveilen heinäkuun lomalla mm Helsingin risteilystä, kun olen niistä hyvää mainosta lukenut jostain täältä päin 😉

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.