Hirmuista tuhlausta

Muutto töissä. Ei saa viedä ”mitään” uuteen taloon eli ihan vain tärkeimmät työssä tarvittavat paperit ja koneet. Kaikki teippirullista alkaen pitäisi viskoa roskiin, mutta eihän me, kyllä me sellaiset otetaan vaikka kotiin mukaan. Ja jotainhan meillä pitää olla käsillä tänäkin aikana kun ei ole vakipaikkaa: työt jatkuu silti. Leimasimet mukaan!

Se tuhlauksen määrä on kammottavaa katseltavaa. Koko ajan lentää isoihin roskiksiin kaikkea, ja vaikka meillä on leveä ikkunalauta ja siinä lappu, että saa ottaa ilmaiseksi mappeja, kankaita, lokerikkoja, muovitaskuja, teknologiaa, muuta, niin lopulta perjantaina nekin siitä päätyy roskiin. Ja syy? Koska ostetaan uudet! Jumalauta mikä talo.

Tänään toin jo jotain tarvittavia kotiin. Huomenna on kokopv semma muualla, silloin ei voi edistää mitään muuta asiaa. Torstaina lääkäri ja sen jälkeen menen töihin ottaman viimeiset kamat ja katsomaan, että mun muuttolaatikoissa on kaikki tärkeät.

Tää on muuten naurettavaa, että jos toisessa päässä matkaa on jokin terveys/sairauslaitos, ei saa käyttää sossun vapaa-ajan kyytejä. On otettava Kela-taksi, jos meinaa taksia ylipäätään. Siinä taas on omavastuuta 300 e saakka, joten kyllähän tuolla saa ajella ennen kuin täyttyy. Mulla ei ole vielä lähelläkään. Huomenna kuitenkin aamulla pitää ottaa se, koska aika on varattuna Kalasataman terveyskeskuksesta. Ei voi luottaa bussiin siinä kohtaa, tai sitten pitäisi lähteä tosi aikaisin.

Säätöä, säätöä koko viikko. Toivottavasti saan leposaikkua ensi viikoksi, että voi tehdä duunia mutta ei ole pakko.

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Hirmuista tuhlausta

 1. Ihan älytöntä tuhlausta! Niin ja eikös se kuitenkin ole valtion laitos eli meidän verorahoja sinne syydetään, s…na! Joku suunnittelija vissiin saa näppyjä, jos on väärän värinen teippiteline tai mappi!

  Tykkää

 2. Meidän verorahoilla juu. Eikös kestävän kehityksen ja ekologisuuden pitänyt olla designin pohja?

  Tykkää

 3. Ei ole teillä ainoa talo, jossa tuhlataan. Minä olen itkenyt lähes verta jo muutaman kerran, kun on toimisto muuttanut (oma tai jonkun muun näköpiirissä olevan työpaikka joko oman työnantajan tai jonkun muun alaisuudessa) ja on pitänyt katsoa sitä touhua. Roskiin kaikki mikä roskiin mahtuu ja kalusteet viedään varastoon/jonnekin ja ostetaan uudet. Me kanssa viimeisessä kahdessa muutossa jaettiin ilmatteeksi pois kaikki mikä vaan kenellekään kelpasi, mutta paljon tietysti jäi roskiin heitettäväksi.

  Varmasti haaskaantuu kymmeniä tuhansia euroja aivan turhaan joka kerta, ja todellakin nimenomaan veronmaksajan rahaa. Sitten aletaan yt:t ja irtisanotaan porukkaa, koska täytyy säästää. Muutoissa haaskatuilla euroilla pitäisi ihan varmasti useamman henkilön joka vuosi töissä. Kestävästä kehityksestä, materiaalien säästämisestä ja ympäristön huomioimisesta puhumattakaan…

  Liked by 1 henkilö

 4. Nimenomaan vituttaa tuo, että kyllä rahaa riittää heitettäväksi menemään, mutta kun aletaan että meille pitäisi saada lisää työvoimaa, koska ihmiset uupuu ja mielenterveys menee, niin oijoi, sitten ei ookaan rahaa palkata ketään. TTU!

  Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.