Jotain tässä pitäis suunnitella

Ikiwanhat ystävät porhalsivat Hämiksestä tänne autolla, jonka takakonttiin lastasimme Analle kaikkea painavaa kaupasta: pyykkiaineita, soijamaitoja, säilykkeitä jne. Auto, miten kätevä vehjes. Sitten vaan vietiin ostot kotiin ja oli oikein mieskin kantamassa. Säilytystilan kanssa meni arpomiseksi, mutta kaikki mahtui jotenkin järkevästi lopulta.

Käytiin myös Silvopleessa syömässä ja oli tarkoitus lähteä ajelulle sen jälkeen, mutta mulla oli jotenkin hassu olo. Ihan kuin olisi vähän kuvottanut, mutta ei sitten kuitenkaan niin paljon etteikö syöminen olisi onnistunut. Toivat munt kotiin. Ohimenevät kuvotukset on kyl pienin huoli mun syömisissä. Kun kuukausitolkulla syö lähinnä pakolla niin kyllä se koettelee. Muutamia päiviä ja hetkiä on ollut, jolloin olen tahtonut ruokaa – sitä ruokaa, joka edessäni on, tai ruokaa ylipäätään. Muistan ainakin yhden kerran, jolloin tällaiseen ihmefiilikseen kannusti kaksi Diapamia…

Ilmeisesti lomani ajaksi on tulossa siedettäviä säitä taas. Yritän keksiä jotain muutakin kuin petissä lojumisen (sitä ei voi uskoa, miten monta tuntia ihminen voi vaan lojua kissojen kanssa silmät kiinni, ilman radiota teeveetä, ilman mitään) koska sehän tään loman tarkoitus kai vähän olisi, että teen jotain virkistävää. Tai edes toisenlaista. Ehdotuksia saa heittää! Pokrovan tarkistin jo – niillä oli ollut yleisöpäivä just tänään! HÖH.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.