Eka oikea lomapäivä

Wanha ystävä M oli pari yötä ja päiväsaikoja siinä ympärillä. Yöt on sikäli merkittäviä, että on kiva nukkua kun kuulee toisen ihmisen hengityksen. M on ainoa, joka on ollut yötä täällä meillä. Joka kerta on hieno. Joka lähtö on haikea. On hienoa, että ystävyys ei jää tyystin hunningolle, vaikka perhettä tulee. On nimittäin nähty sekin, että ystävä (minä) lentää ikkunasta kun muna kävelee sisään ovesta. Onneksi kaikki ei ole sellaisia.

M:n lähdettyä onneksi oli muuta ohjelmaa, eli naapuri R, Rinsessakissan äiskä, oli pyytänyt mua kanssaan ajelulle Sipooseen. JES ilman muuta lähden! Käytiin parissa mukavassa kahvilassa meren rannalla, katsottiin Sipoonrannan porhoasunnot ja kierreltiin vähän muutenkin, koska R ajaa usein ohi siitä mistä piti mennä. Se ei haittaa mua sekuntiakaan, tykkään niin istua auton kyydissä. – Jossain Östersundin metsän keskellä nähtiin periaatteessa hyvin suomalainen talo, mutta paljon kiinalaista kulta/puna-ornamentiikkaa ja koristelua yhdessä siivessä, siis ulkopuolella. Olis pitänyt jäädä ihmettelemään, mutta ei ehditty kun se sukelsi näkyviin metsän keskeltä ja hävisi samantien. Vaan eipä olisi tätäkään nähty, jos aina mentäisiin siitä mistä piti.

Pikkukissa ei syönyt aamulla vaikka muuten oli iloinen ja oma itsensä. Hetken ehti huoli nousta, mutta nyt iltapäivällä kun vaihdoin ruokaa, se kelpasi koko kupillinen. Helpotus! Täs ei nimittäin juuri nyt tarvita sairausepäilyjä kissojen suuntaan, koska keskiviikkona on tärkeä matkustuspäivä.

Pride ja Tuska. Tuskassa en ole käynytkään kuin ehkä kerran, Prideen olen yrittänyt osallistua usein. Se on vaan niin, että yksinäisyydentunteeni oikein korostuu siellä, koska kaikilla muilla on porukat. On mullakin jotain porukkaa, mut ei ne ikinä ole Pridessä. Ne on wanhoja ja vakiintuneita tai sit muuten ei kiinnosta. En siis enää ole mennyt Prideen ja tuskin menenkään jos jokin ei muutu omassa elämässäni.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Eka oikea lomapäivä

  1. Halaus. <3 Kyllä perheellinenkin tarvitsee ystävyyttä. Sun luona on lepo, rela ja ihanaa olemista.

    Sipoo jees, ja erityisen jees kisun masun ok kunto!

    Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.