Kelpoisa perjantai

Käytiin K:n kanssa katsomassa Hereditary. Naurettavaa kyllä, en uskaltanut lähteä katsomaan yksin, koska leffaa oli kehuttu niin sairaan kauhistuttavaksi ja viisi tähteä ja jada-jada. Ei ollut viiden tähden paketti. Ehkä kolme ja puoli. Yksi ikävä piirre leffassa oli, että musiikki oli heti alusta ”pahanenteistä”, joten miten siitä kasvatat jännitystä enää. Myös ihan neutraalien kohtausten taustalla oli samantyyppiset musat. Ei vakuuttanut.

(Sivujuonne: leffa alkoi ilman tekstejä. Ei montaakaan haitannut. Viidentoista minuutin kohdalla joltain paloi käpy ja kävi sanomassa henkilökunnalle. Leffa tietysti keskeytettiin ja siinä tuli kaikkiaan kymmenisen minuuttia taukoa, kun kone buutattiin ja kelattiin samaan kohtaan mihin oltiin jääty. Tauon aikana henkilökunta jakoi meille sukkulaatipatukat ja lähtiessä saatiin vielä vapaalippu per naama.)

Vertailuna viime vuonna ylistämäni mother!. Ehdottomasti piinaavampi ja painostavampi. Ihan loistava leffa, toivottavasti tulee kirjastolevitykseen, jotta mahdollisimman moni näkee. Siinä on oikeaa kauhuleffameininkiä.

Ei tämä Hereditarykaan huono ollut, sentään. Ei. Se ei vaan yltänyt ihan siihen, mihin arvostelut antoivat ymmärtää. ”Vuoden odotetuin”. Höh.

– – –

Oli hauska tavata K pitkästä aikaa. Leffan jälkeen mentiin Kampin yläkerrokseen Terrafazioneen, koska mun piti saada päivän toinen ateria (täytetty ciabatta ja smoothie) ja K otti myös ihanan inkiväärin makuisen smoothien. Ootteko huomanneet, että kun jokin maistuu inkiväärille, se maistuu heti myös terveelliselle? Jep jep.

Ihana aurinkopäivä aukeamassa. Mun pitää vahtia kotona, tuleeko PostNordin kissanruokapaketti tänään vai maanantaina… PostNord on niin haukuttu netissä vuosikausia, mutta kaveri suositteli eli oisko ne sitten ottaneet haukuista opikseen ja soittavat, tai edes katsovat paketin päältä ovikoodin ja tulevat sisälle. Viime vuonnahan tämä ei millään onnistunut. Paketin päällä oli sekä ovikoodi että puhelinnumero – ei pysty toimittamaan. Piti soittaa asiakaspalveluun ja haukkua ne. Sitten alkoi puhelimen käyttö sujua kuljettajaltakin. Että nyt sitten jännityksellä parcel tracking ja silleen.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Kelpoisa perjantai

    1. Ei lauantaina. Pitää kytätä vielä maanantai. Ne lupasivat 7. tai 9. päivä. Parempi tulla, koska 10.7. olen taas ihan muualla koko päivän.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.