Fiskars

Aamulla kävin jalkahoitajalla, jolta sain paljon hyviä neuvoja ja halauksen. Olin käynyt siellä varmaan puoli vuotta sitten viimeksi, ja silti hän muisti kaikki mun jutut! Mieletön tyyppi. Utsin erittäin salaisesti ja varovasti, onko hän vapailla markkinoilla, mutta ei oo. Sen sijaan hän neuvoi mullekin, mistä niitä ukkoja saattaisi löytää.

Jatkettiin parin kamun kanssa sieltä suoraan Fiskarsiin. Olen käynyt aikoja sitten siellä, ehkä jopa kaksi kertaa. Viehko paikka. Kahvila toisensa jälkeen. Ei käyty missään näyttelyissä, lähinnä fiilisteltiin, käveltiin, syötiin.

Jotenkin keskiruumis ilmoittaa, että nyt riittää autokyydit vähäksi aikaa. On semmoinen tukkoinen olo, liikaa istumista liikkuvassa härvelissä. Paitsi torstaina taitaa olla ohjelmassa risteily, mutta sehän onkin taas eri juttu.

Mainokset

10 vastausta artikkeliin “Fiskars

  1. Fiskars! Sä sen sanoit, sinne pitää mennä lomalla! Olen käynyt muutaman kerran, mutta siellä on niin kiva vaan käyskennellä ja välillä poiketa puotiin tai kahvilaan

    Liked by 1 henkilö

    1. Kuulemma e-kontaktista ja ehkä parin lehden palstoilta. Hän ite oli löytänyt Tinderistä, mutta mä en kyllä sinne mee, liian ulkonäkökeskeinen alusta.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.