Välipala

Inkiväärijäätelöä, palkittua punkkua hyvin tuuletettuna, rommikirsikoita.

Mainokset

10 vastausta artikkeliin “Välipala

 1. Kuulostaa aikuiseen makuun sopivalta ja hienostuneelta. Minä ja matkaseuralaiseni olemme nyt notkuneet 7 tuntia Lissabonin lentokentän siksen hyvässä loungessa, mutta hyväkin alkaa näillä tuntimäärillä tuntua puuduttavalta! Kävi nimittäin niin, että lentomme Amsterdamiin myöhästyi tunnin -> olisimme missannut jatkoyhteyden. Yritin esittää, että mitäs jos lennämme suunnitelmien mukaan Amsteriin, yövymme siellä ja jatkamme huomenna millä tahansa lennolla, mutta nää oli sitä mieltä, että ensimmäinen lento lopulliseen destinatioon on korvaava suoritus, take it! Niinpä sitten odottelemme kentällä paikallista aikaa klo 22 asti. Helsingissä klo 4:50. Ihan varmasti anon kipukorvaukset, ei 9 tuntia loungetarjoiluitten äärellä korvaa sitä, että joudun lentämään yhteen putkeen yölennolla, kun vasiten olin valinnut välilaskun ja jaloittelumahdollisuuden kivalla kentällä päiväsaikaan.

  Liked by 1 henkilö

 2. Inkiväärijäätelö se jännältä kuulostaa! Rommikirsikat ei, eikä punkku. Punkusta tulee kiinnostava, jos se on erisnimenä kissalla, joka asuu Penan ja Ihmisensä kanssa tuolla lännen puolessa :-D

  Liked by 1 henkilö

  1. Jätskifirman nimi on Tötterö, ja he tekee mm tätä inkivääri-vanijajäätelöä ja montaa muuta hyvää juttuu. Toinen ihmeellinen on toi Porvoon jäätelötehdas, niillä on mm herkkua ruusu-basilikajätskiä EIKÄ JÄLLEENMYYJIÄ.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.